• Gratis advies!
  • Voorbeeld smart home
  • Uitleg en tips
  • Review slimme producten

Advies slimme camera kopen

Ons advies voor het in de gaten houden van je huis is een slimme camera te kopen.

Met een slimme camera kun je heel eenvoudig je huis in de gaten houden. Het installeren van deze beveiliging camera is zo gedaan. Je kunt kiezen voor een binnen- of buiten camera. Ons gratis advies toont de beste slimme camera's voor jouw huis.


Hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Met een paar eenvoudige keuzehulp vragen helpen we je graag bij het kiezen van jouw ideale slimme camera!

Keuzehulp


Ben je op zoek naar een camera voor binnen of buiten?


Hoe werkt een slimme camera?


Veiligheid is belangrijk en steeds meer mensen kopen een binnen- of buitencamera voor thuis. Met een slimme camera zie je niet alleen wat er in of buiten je huis gebeurt, maar ontvang je ook een notificatie op je mobiele telefoon bij beweging gedetecteerd.

Een slimme camera heb je zo geïnstalleerd. Sommige camera's zijn zelfs geheel draadloos en werken op een accu batterij. Zo kun je de camera ook plaatsen op een plek waar je geen stroom aansluitpunt hebt.

Wil je een kamer of ruimte in je huis in de gaten houden dan kun je kiezen voor een slimme binnen camera. Wil je je huis of directe omgeving in de gaten houden, dan kun je kiezen voor een buiten camera. Een buiten camera is spat waterdicht dus ideaal voor buiten!

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme camera's

Met een slimme beveiligingscamera heb je altijd zicht binnen of buiten je huis, ook als je niet thuis bent.

Gevonden resultaten: 8

KlikAanKlikUit IPCAM-2000 -  IP (WIFI) Camera


Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in je huis als jij er niet bent? Met de Wi-Fi IP-camera van KlikAanKlikUit kun je altijd een oogje in het zeil houden.

De WiFi IP-camera beschikt ook over een ingebouwde luidspreker, waardoor je kunt communiceren via de camera. Waarschuw bijvoorbeeld een ongewenste bezoeker met deze functie.

Koop deze camera bij bol.com:

Google Nest Cam Indoor Beveiligingscamera


Met de Nest Cam houd je contact met wat je dierbaar is. Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt. Je kunt de videobeelden niet continu bekijken. Daarom is de Nest Cam alert op beweging en geluid. En als er iets aan de hand is, stuurt hij een melding naar je mobiel. Je kan dan live meekijken op haarscherpe HD-video (1080p). Kijk, praat en luister: hoor wat er gebeurt en praat terug via de Nest-app.

Koop deze camera bij bol.com:

Deze camera ergens goedkoper?

KlikAanKlikUit IPCAM-3000 - Beveiligingscamera


Met deze KlikAanKlikUit beveiligingscamera met nachtzicht voor buiten kun je jouw tuin, auto of garage in de gaten houden. Je kunt live de beelden bekijken op de app. Zo weet je altijd wat er om je huis gebeurt.

Koop deze camera bij bol.com:

Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera


De Nest Cam Outdoor houdt dag en nacht de wacht. Weer of geen weer. Hij wordt aangesloten op een buitenstopcontact en heeft dus nooit last van lege batterijen. En hij kan een melding sturen naar je mobiel wanneer hij activiteit detecteert. Hij laat je zelfs iets terugzeggen via de Nest-app.

 

Met Nest Aware kan de Nest Cam Outdoor het verschil zien tussen mensen en voorwerpen. Je ontvangt dus meldingen die er echt toe doen. En dankzij de glazen kwaliteitslens, beeldsensor en 8x digitale zoom kun je zelfs de kleinste details in Full HD bekijken.

Koop deze camera bij bol.com:

Deze camera ergens goedkoper?

Ring Spotlight Cam - Beveiligingscamera - Netvoeding


De Ring Spotlight Cam is een beveilgingscamera met bewegingssensor én met 2 geïntegreerde spotlights, 2-weg audio met een speaker en microfoon én een 110dB sirene. De camera heeft een groothoek lens met een kristalheldere 1080p HD camera inclusief night vision. De bewegingssensoren zijn de meest vooraanstaande binnen de home-security markt. Door de super groothoek sensor met 270° zichtveld kan je zelfs om een hoekje beweging detecteren. De sensoren hebben zowel object- als persoonsherkenning die je onafhankelijk kan aan en uitzetten. Uiteraard kan je de gevoeligheid en de zones van de sensoren zelf bepalen.

Koop deze camera bij bol.com:

Deze camera ergens goedkoper?

Ring Spotlight Cam - Beveiligingscamera - Batterij 


De Ring Spotlight Cam is een beveilgingscamera met bewegingssensor én met 2 geïntegreerde spotlights, 2-weg audio met een speaker en microfoon én een 110dB sirene. De camera heeft een groothoek lens met een kristalheldere 1080p HD camera inclusief night vision.

De bewegingssensoren zijn de meest vooraanstaande binnen de home-security markt. Door de super groothoek sensor met 270° zichtveld kan je zelfs om een hoekje beweging detecteren. De sensoren hebben zowel object- als persoonsherkenning die je onafhankelijk kan aan en uitzetten. Uiteraard kan je de gevoeligheid en de zones van de sensoren zelf bepalen.
s

Koop deze camera bij bol.com:

Deze camera ergens goedkoper?

Google Nest Cam IQ Outdoor Beveiligingscamera


De Nest Cam IQ is een scherpe én scherpzinnige outdoor beveiligingscamera. Deze slimme camera vertelt je wanneer hij een persoon ziet. En met Supersight heeft hij een haarscherpe volgfunctie waarmee hij aanwezigen in close-up kan volgen. Dankzij Nest Aware herkent hij zelfs bekende gezichten.*

* Voor videostreams, video-opnamen met Nest Aware en mobiele meldingen heb je een werkende wifi- en internetverbinding nodig. Voor Bekend-gezicht meldingen is een apart verkrijgbaar abonnement op Nest Aware vereist.

Koop deze camera bij bol.com:

Deze camera ergens goedkoper?

Nivian WIFI Buitencamera met SD kaart opslag


Nivian WIFI camera voor buiten met de mogelijkheid om op SD kaart op te nemen. Werkt met Tuya app.

  • Nivian Smart Camera 1080P
  • Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
  • IP65 Outdoor | IR up to 10 m
  • Micro SD card slot up to 128 GB
  • Compatible with TUYA Smart
  • Compatible with Google Assistant and Alexa Echo

Koop deze camera bij bol.com:


Tip van onze website!