Home » Smart home advies » Alarmsysteem starterset met camera

Op zoek naar een all-in-one smart home alarmsysteem met camera? Ons advies is om het slimme beveiliging alarmsysteem van het merk Somfy te kopen.

Met het populaire all-in-one smart home beveiliging alarmsysteem met camera van Somfy kan je heel eenvoudig én slim een kamer of gedeelte van je huis beveiligen. De installatie is heel eenvoudig. Oftewel een mooi compleet alarmsysteem met camera. Ons advies is dan ook om een all-in-one alarmsysteem van het merk Somfy te kopen.

Kies je beveiligingssysteem:


Somfy One - All-In-One alarmsysteem

Plug & Play, alles wat je nodig hebt met Full HD camera, sirene, bewegingsmelder én privacybescherming.

Bestel dit alarmsysteem voordelig bij bol.com!

Met Somfy One ben je in één keer klaar als het om jouw beveiliging gaat. En dat is wel zo makkelijk. Somfy One werkt helemaal stand alone. Je zet 'm gewoon op een strategisch slimme plek, activeert 'm met de Somfy Protect app en klaar is kees! Zodra de camera een beweging signaleert, gaat het alarm af en krijg jij direct een push-bericht op je smartphone. Je kunt dan live meekijken en de camera zal automatisch 30 seconden video's opnemen. Deze video's kun je direct uploaden naar Dropbox, GoogleDrive of Onedrive en zijn 7 dagen lang gratis terug te kijken of te downloaden.


Somfy Protect - Somfy One+ - All-In-One alarmsysteem met HD-camera en sirene

Plug & Play, alles wat je nodig hebt met Full HD camera, sirene, bewegingsmelder én privacybescherming.

Bestel dit alarmsysteem voordelig bij bol.com!

Met Somfy One+ ben je in één keer klaar als het om jouw beveiliging gaat. En dat is wel zo makkelijk. Somfy One+ werkt helemaal stand alone. Je zet 'm gewoon op een strategisch slimme plek, activeert 'm met de Somfy Protect app en klaar is kees! Zodra de camera een beweging signaleert, gaat het alarm af en krijg jij direct een push-bericht op je smartphone. Kun je live meekijken en 10 seconden terugkijken. De sirene die afgaat zal al voor de nodige afschrikking zorgen. Maar je kunt natuurlijk ook meteen de politie waarschuwen.


Bekijk de video: