Home » Slimme producten » Uitleg smart home producten » Uitleg - Widget (Now knop) aanmaken voor een KlikAanKlikUit scene in app van Olisto

Uitleg - Olisto widget aanmaken voor KlikAanKlikUit scene


Met onderstaande installatie handleiding / uitleg laten we je stap-voor-stap zien hoe je een widget aanmaakt voor een KlikAanKlikUit scene (bijvoorbeeld de scene 'Naar bed gaan') in de app van Olisto.

1. Binnen de app van Olisto hebben we een widget / Now knop aangemaakt speciaal voor een KlikAanKlikUit scene als we naar bed gaan.

 

 

 

Advertentie

2. In deze widget hebben we het zo ingesteld dat als we op de widget knop drukken dat dan zowel de verlichting van KlikAanKlikUit als ook van Philips Hue wordt uitgeschakeld.

 

Dat hebben we gedaan door bij "Dan" eerst een actie voor KlikAanKlikUit te hebben toegevoegd. Deze roept dan een scene op in de app van KlikAanKlikUit wat ervoor zorgt dat o.a. de KlikAanKlikUit verlichting wordt uitgeschakeld.

 

En door bij "Dan" een tweede actie toe te voegen speciaal voor Philips Hue stuurt de app van Olisto een opdracht om ook de Philips Hue verlichting uit te schakelen.

 

3. Vanaf het startscherm van onze smartphone klikken we op de widget 'Naar bed gaan' om alle woonkamer verlichting met één knop uit te zetten.