KlikAanKlikUit zenders

Op deze pagina vind je een overzicht van alle KlikAanKlikUit zenders. Handig als je op zoek bent naar een KlikAanKlikUit zender of als je wilt weten met welke producten je je KlikAanKlikUit systeem kan uitbreiden!

Filter deze pagina op:

KlikAanKlikUit sleutelhanger afstandsbediening AKCT-510

  • Afstandsbediening aan sleutelhanger voor draadloze bediening van een of meerdere ontvangers

Door de ontvangers op hetzelfde kanaal in te stellen, kunt u met één druk op de knop deze allemaal tegelijk aan/uit te schakelen. Handig om bij thuiskomst in het donker alle verlichting op afstand in uw huis aan te doen.1x sleutelhanger afstandsbediening Bedien hiermee uw KlikAan-KlikUit zonwering/dimmers/schakelaars Handig om mee te nemen 4 kanalen per afstandsbediening Instelbaar codesysteem (16 codes) Zendfrequentie 433,92 MHz Zendbereik: 30 meter (open lucht 70 meter) Inclusief 3 Volt lithium batterij type CR2032

KlikAanKlikUit sleutelhanger afstandsbediening ACCT-510

  • Compacte afstandsbediening aan sleutelhanger om lichten en apparaten draadloos te bedienen

De compacte ACCT-510-afstandsbediening aan een sleutelhanger kunt u gemakkelijk met u meenemen, waar u ook heen gaat. Met dit kleine apparaat kunt u met een druk op de knop één of meerdere KlikAanKlikUit-ontvangers bedienen, zoals uw verlichting, zonwering of garagedeurschakelaar. Met één druk op de knop schakelt u de tuinverlichting in of opent u de garagedeur wanneer u 's avonds laat thuiskomt.

Draadloos bedienen
Ondanks de compacte afmeting heeft deze sleutelhanger een lange batterijlevensduur en een indicatielampje dat aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is. Aangezien deze afstandsbediening draadloos werkt binnen een bereik van 30 meter, is dit de compacte oplossing voor in en rondom uw huis!

- Rond en compact van vorm, past in uw broekzak, ideaal om mee te nemen
- Eén knop om snel een of meer lampen/apparaten mee te bedienen
- Bevestigd aan sleutelhangerkoord
- Werkt met alle Start Line-ontvangers, zoals stopcontactschakelaars, LED-lampen, schakelaars voor zonwering/garagedeur, enz
- Lange batterijlevensduur (batterij meegeleverd)
- Indicatie bij bijna lege batterij
- Draadloos bereik tot 30 meter