KlikAanKlikUit sensoren

Op deze pagina vind je een overzicht  van alle KlikAanKlikUit sensoren. Handig als je op zoek bent naar een KlikAanKlikUit sensor of als je wilt weten met welke producten je je KlikAanKlikUit systeem kan uitbreiden!

De slimme sensoren van KlikAanKlikUit zijn een mooie aanvulling op je KlikAanKlikUit producten in huis. Met de draadloze deur-raamsensor van KlikAanKlikUit gaat je verlichting vanzelf aan bij openen van een deur of raam. Hoe handig is het dat de verlichting vanzelf aan gaat op het moment dat je een kamer of je tuin binnenloopt. Een push bericht op je mobiel bij rook- of brand detectie. Het zijn maar enkele voorbeelden van wat je met deze slimme sensoren kan doen.

 

KlikAanKlikUit Draadloze Deur- Raamsensor - ACST-606 NL


Comfort begint bij een huis dat perfect is afgestemd op jouw leven. Voeg de draadloze ACST-606-deur/raamsensor toe aan je Smart Home-netwerk en activeer je verlichting of andere apparaten automatisch wanneer er een deur of raam wordt geopend. Ondanks het compacte formaat biedt deze contactsensor veel comfort en veiligheid in elk huis.

Koop dit product voordelig bij bol.com:

KlikAanKlikUit Draadloze Bewegingsmelder Binnen - AWST-6000


Draadloze bediening van jouw verlichting of apparaten. Met behulp van de KlikAanKlikUit draadloze bewegingsmelder voor binnen kun je automatisch jouw KlikAanKlikUit ontvangers activeren wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Koop dit product voordelig bij bol.com:

KlikAanKlikUit Draadloze Bewegingsmelder - APIR-2150


Draadloze bediening van jouw verlichting of apparaten. Met behulp van de KlikAanKlikUit’s waterdichte draadloze bewegingsmelder voor buiten, kun je automatisch jouw KlikAanKlikUit ontvangers activeren wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Koop dit product voordelig bij bol.com:

Trust Smart Home Draadloze rookmelder - ZSDR-850


Deze Trust Smart Home rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

Koop dit product voordelig bij bol.com:

Trust Smart Home Draadloze Waterlekkage detector


Waterlek bij je wasmachine, centrale verwarming of op een andere plek met water? Met deze Trust Smart Home waterlekkage detector ben je er snel bij. Door de waterlekkage detector te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) ontvang je een bericht op je mobiel of tablet op het moment dat de sensor water heeft gedetecteerd. Ook kan je de actuele sensor- én batterijstatus bekijken.

 

Koop dit product voordelig bij bol.com:

KlikAanKlikUit Draadloze Schemersensor - ABST604


Deze schemersensor van KlikAanKlikUit wordt automatisch geactiveerd als het donker wordt. Na een vooraf ingestelde tijd, of wanneer de lichten aangaan, schakelt de sensor automatisch jouw ontvangers uit.

Koop dit product voordelig bij bol.com: