KlikAanKlikUit  LED lampen

Op deze pagina vind je een overzicht  van alle KlikAanKlikUit LED lampen . Handig als je op zoek bent naar een KlikAanKlikUit LED lamp of als je wilt weten met welke producten je je KlikAanKlikUit systeem kan uitbreiden!

Deze LED lampen van KlikAanKlikUit kan je bedienen met alle KlikAanKlikUit zenders zoals de KlikAanKlikUit afstandsbedieningen, wandschakelaars, bewegingsmelders, etc... die gebruik maken van het automatische codesysteem. Deze zenders kan je herkennen aan de begin letter A van de productnaam, bijv. ALED. 

Dimbare LED lamp


Draadloos dimbare LED lamp van KlikAanKlikUit

Draadloze dimbare ledlamp die direct draadloos met een KlikAanKlikUit afstandsbediening, draadloze wandschakelaar, enz. kan worden bediend. Groot dimbereik van 10 tot 100% en hoge intensiteit van 800 lumen.

In de doos:

  • 1 slimme KlikAanKlikUit Draadloos Dimbare LED-Lamp - ALED-2709

Dimbare LED lamp


Draadloos dimbare LED lamp van KlikAanKlikUit

Met de ALED-2009 pas je je verlichting eenvoudig aan. Zo kun je van elke lamp met een E27 fitting een draadloze dimbare lamp maken. Met een kleurtemperatuur van 2200K ben je verzekerd van een warme lichtkleur. Groot dimbereik van 10 tot 100%.

In de doos:

  • 1 slimme KlikAanKlikUit ALED-2009 9.5W E27 A+ Warm wit LED-lamp

Dimbare LED lamp


Draadloos dimbare LED lamp van KlikAanKlikUit

Draadloze dimbare LED lamp in kaarsvorm. Geen extra dimmer nodig. te bedienen met diverse KlikAanKlikUit zenders. De energiezuinige lamp (A+) geeft een warme kleur (2200k) voor een aangename sfeer in huis. De lamp is eenvoudig te dimmen van 10 tot 100%

In de doos:

  • 1 slimme ALED-EC2206 LED Lamp- Draadloos & Dimbaar

Setje dimbare LED lampen


KlikAanKlikUit Draadloze Dimbare LED-lampen met Afstandsbediening

Deze voordelige set bevat twee dimbare ALED-2709 lampen en één AYCT-202 afstandsbediening. Bedien tot 4 lampen/apparaten met de meegeleverde afstandsbediening, afzonderlijk of als groep. Groot dimbereik van 10 tot 100%

In de doos:

  • ALED-2709R Set: 2 Led Lampen + Afstandsbediening