Home » Slim advies » Spraakbediening

Ben je op zoek naar een slimme speaker om je smart home verlichting of apparatuur met spraak te bedienen? Ons advies is om een smart home speaker van het merk Google Home te kopen.

Met een slimme speaker van Google Home kan je heel eenvoudig je huidige smart home verlichting en apparatuur slim bedienen met spraak. En nu Google Home ook in het Nederlands beschikbaar is is dit nog meer fantastisch! Uit eigen ervaring en gebruik, voor spraakbediening een handig, prima werkend product. Ons advies is dan ook om een smart home speaker van het merk Google Home te kopen.

Google Home Mini - Smart Speaker / Grijs / Nederlandstalig


De Google Home Mini is de compacte, mini versie van deze slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. En kan je je slimme producten bedienen met een simpele spraak opdracht.


Of koop deze speaker bij coolblue voor € 59,00

Google Home Mini - Smart Speaker / Zwart / Nederlandstalig


De Google Home Mini is de compacte, mini versie van deze slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. En kan je je slimme producten bedienen met een simpele spraak opdracht.


Of koop deze speaker bij coolblue voor € 58,99

Google Home - Smart Speaker / Wit / Nederlandstalig


De Google Home is een slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. En kan je je slimme producten bedienen met een simpele spraak opdracht.


Of koop dit product bij Coolblue voor € 89,00


Of koop dit product bij Wehkamp voor € 89,00

Google Nest Hub - Smart Speaker met scherm / Nederlandstalig - Grijs


Met de Google Nest Hub krijg je in elke ruimte van je huis hulp in één oogopslag. Omdat de Google Assistent is ingebouwd, kun je je agenda, de route naar je werk, antwoorden van Google en meer ophalen. Zie al je beste en nieuwste kiekjes van Google Foto's. Of bekijk en bedien je verbonden apparaten op één dashboard. Gebruik gewoon je stem om YouTube te kijken en nummers af te spelen op YouTube Music..


Of koop dit product bij coolblue voor € 129,00


Of koop dit product bij wehkamp voor € 129,00


Bekijk de video:

Wat vinden wij van de Google Home speaker?

'Zoek je een leuke extra manier om je slimme producten thuis mee te bedienen, naast bedienen via de app of automatisch, dan is de spraakbediening van Google Home zeker een mooie aanvulling in je slimme huis.'

Lees hier onze volledige review.