Home » Slim advies » Smart home lampen

Ben je op zoek naar de beste smart home lampen voor je huis? Ons advies is om een starterspakket E27 of GU10 lampen of een slimme plafond- of wandlamp van het merk Philips Hue te kopen.

Met de smart home lampen en verlichting van Philips Hue haal je de beste smart home verlichting in huis en verander je de sfeer in je leefruimte met één druk op de knop. Ons advies is dan ook om een starterspakket E27 of GU10 lampen of een slimme plafond- of wandlamp van het merk Philips Hue te kopen, een echte aanwinst voor je huis!


Nu tijdelijk cash back actie!!

Koop nu een van onderstaande Philips Hue starterskit en ontvang tot 25 euro cash back na aankoop!  Actie is geldig t/m 31 december 2019.


Kies je lamp:

Starterskit Philips Hue Wit en warm wit - E27 fitting LED lampen


Nu tijdelijk 15 euro cashback actie!!

De nieuwe Hue white ambiance starterkit komt nu met 3 i.p.v. 2 lampen. Een extra lamp voor een extra lichtbeleving. Met de bridge, 3 lampen en de dimmer switch (slimme draadloze schakelaar) haal je direct de juiste sfeer in huis. Ga aan de slag met de Philips Hue white ambiance starterkit en geniet op elk moment van je dag van natuurlijk wit licht dat zich aanpast aan jouw dagelijkse routines. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.


Of koop deze set bij Coolblue voor € 119,00

Starterskit Philips Hue Warm wit én gekleurd licht - E27 fitting LED lampen


Nu tijdelijk 25 euro cashback actie!!

De nieuwe Hue Color starterkit is uit! Nu inclusief dimmer switch (slimme draadloze schakelaar). Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue white en color ambiance starterkit. Met de bridge, 3 lampen en de draadloze schakelaar haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met 16 miljoen kleuren en en breng je huis tot leven met de oneindige mogelijkheden van Philips Hue. Zo kun je jouw Hue lampen Synchroniseren met jouw muziek, tv en games. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.


Of koop deze set met Google Home mini bij Coolblue voor € 169,95


Of koop deze set bij Wehkamp voor € 165,00


Wat vinden wij van de slimme verlichting van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we de hele beneden verdieping hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'

Lees ook onze review van de Philips Hue lampen.

Haal meer uit deze Philips Hue verlichting!

  • Bedien je Hue verlichting ook met je TV afstandsbediening

Koppel de slimme verlichting van Philips Hue aan een Logitech Harmony universele afstandsbediening voor het eenvoudig bedienen van je tv en andere media en bedien je Hue verlichting ook met deze afstandsbediening!


Tip van onze website!