Home » Slimme verwarming

Ben je op zoek naar een slimme thermostaat voor je huis? Ons advies is om de smart home thermostaat van het merk Tado te kopen.

Met een slimme thermostaat van Tado kan je heel eenvoudig je huidige kamerthermostaat slim maken en bedienen vanuit een app. Oftewel veel gemak wat ook nog eens zorgt voor een besparing op je energierekening. De installatie is heel eenvoudig. Uit eigen ervaring en gebruik een handig, prima werkend product wat een vast plekje heeft gekregen in ons slimme huis. Ons advies is dan ook om een smart home thermostaat van het merk Tado te kopen.

Kies je verwarming:

Tado smart home kamerthermostaat - V3 Starterspakket


  •  deze slimme wand thermostaat vervangt je huidige wand thermostaat

Dit Tado starterspakket bevat alles wat je nodig hebt om je verwarming thuis slim te maken en vervangt je huidige kamerthermostaat. Intelligente verwarmingsaansturing, werkt met Google Assistant, Alexa, Apple Homekit, IFTTT.
Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen. Tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt. Dankzij de unieke vaardigheden van de Klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken thuis.

In de doos:

  • 1 slimme thermostaat - V3
  • 1 Tado bridge voor internetverbinding
  • montage materiaal en instructies

Of koop deze set bij Coolblue


Of koop deze set bij wehkamp


Bekijk de video:

Tip van onze website!