Home » Slimme stekkers

Ben je op zoek naar een slimme stekker om je verlichting of apparatuur te bedienen met een afstandsbediening? Ons advies is om de stopcontact schakelaars van het merk KlikAanKlikUit te kopen.

Met een draadloze stopcontact schakelaar ( slimme stekker) van KlikAanKlikUit kan je heel eenvoudig je huidige verlichting slim en met één klik bedienen met een afstandsbediening. Oftewel veel gemak voor een relatief lage aanschafprijs. De installatie is heel eenvoudig. Ons advies is dan ook om een setje draadloze stopcontact schakelaars van het merk KlikAanKlikUit te kopen.

Kies je bediening:

Setje draadloze stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit

  • Voor binnen

Deze set met 3 stopcontact schakelaars steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan en bedien je met de afstandsbediening. Deze set vormt daardoor een ideale basis voor je KlikAanKlikUit systeem, aangezien je kunt uitbreiden.


Of koop deze set bij Coolblue

Setje draadloze stopcontact dimmers van KlikAanKlikUit

  • Voor binnen

De ACC-250R compacte stopcontact dimmer set is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze 2 compacte stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen erin en je kunt jouw dimbare verlichting dimmen vanuit je bankstel!

Setje draadloze buiten stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit

  • Voor binnen en buiten

Draadloze bediening van je buiten verlichting of apparaten. Met het KlikAanKlikUit op afstand bedienbare stopcontact voor buiten kun je eenvoudig jouw verlichting vanaf de bank in- en uitschakelen. In deze set zitten 2 stopcontact schakelaars voor buiten en een afstandsbediening.


Of koop deze set bij Coolblue


Bekijk de video's:

Wat vinden wij van de stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit?

'We hebben de stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit al heel lang. En ze werken perfect, geen op- of aanmerkingen. Elke dag schakelen we met deze schakelaars onze losse lampen en diverse apparatuur in huis aan en uit. Ook hebben we een paar wat oudere KlikAanKlikUit stopcontact schakelaars vervangen met de nieuwe compacte ronde schakelaars, super!'

Haal meer uit de stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit!

  • Meer mogelijkheden door combinatie met andere KlikAanKlikUit producten

Koppel deze slimme stekkers aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit en laat bijv. je verlichting vanzelf aan gaan bij zonsondergang.  Of koppel deze slimme stekkers aan een KlikAanKlikUit bewegingsmelder en laat de verlichting vanzelf aan gaan als er een beweging wordt gedetecteerd!


Tip van onze website!