Home » Slim advies » Slimme rookmelder

Ben je op zoek naar een slimme rookmelder voor je huis? Ons advies is om de smart home rookmelder van het merk Trust Smart Home te kopen.

Met de slimme draadloze rookmelder van Trust Smart Home kan je heel eenvoudig je huis veilig maken en direct bij rook of brand een alarmsignaal krijgen. De installatie is heel eenvoudig. Deze rookmelder (of meerdere) kan je los gebruiken in je huis . Wil je deze draadloze rookmelder slim gebruiken, koppel deze aan het Internet Control Systeem van KlikAanKlikUit en ontvang ook een melding op je mobiel bij rook of brand gedetecteerd. Ons advies is dan ook om een rookmelder van het merk Trust Smart Home te kopen.

Draadloze rookmelder van Trust Smart Home

  • Hoge kwaliteit rookmelder, super accuraat en luid signaal bij rook- of brand detectie.

Koop dit product voordelig bij bol.com

Deze draadloze rookmelder van Trust Smart Home is compact, eenvoudig te installeren en het nieuwste model van Trust Smart Home.  De rookmelder is super accuraat en geeft een helder, luid signaal bij rook- of brandmelding. Je kan deze rookmelder (of meerdere) los gebruiken. Maar door deze te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit ontvang je een bericht op je mobiel bij een rookmelding, kan je de actuele sensor- en batterijstatus zien en zelfs verlichting laten aangaan bij een rookmelding.

Wat vinden wij van deze draadloze rookmelder?

'We hebben drie van deze draadloze rookmelders in gebruik. En ze werken zoals het moet. Geen verstoringen of loze alarmmeldingen. Batterij gaat lang mee. Ook de batterijstatus in de app is erg handig, dus een meer dan prima rookmelder!'

Lees ook hier onze volledige review.

Wil je meer uit deze draadloze rookmelder halen?

  • Meer mogelijkheden door combinatie met andere KlikAanKlikUit producten

Koppel de rookmelder aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit en ontvang een melding op je mobiel bij rook of brand gedetecteerd. Of koppel de rookmelder ook aan andere KlikAanKlikUit producten en laat bijvoorbeeld de verlichting vanzelf aan gaan bij rook of brand gedetecteerd!


Tip van onze website!