Home » Slimme fitting lampen

Ben je op zoek naar een E27, E14 of GU10 fitting lamp of lampen voor je verlichting? Ons advies is om de slimme fitting lampen van Philips Hue te kopen. 

De slimme LED fitting lampen van Philips Hue zijn niet alleen energiezuinig, maar ook super comfortabel in bediening. Met één druk op de knop verander je de sfeer in je kamer in precies de gewenste kleur en sterkte die jij wilt. Niet voor niets zijn de Philips Hue lampen uitgeroepen tot de beste smart home verlichting. Ons advies is dan ook om een slimme E27, E14 of GU10 lamp of lampen van het merk Philips Hue te kopen, een echte aanrader voor je huis!

Kies je fitting:

Starterspakket Philips Hue Warm wit én gekleurd licht - 3 x E27 fitting LED lamp

  • Inclusief Hue bridge voor besturing binnen én buitenshuis, maximaal 50 Hue lampen en meer slimme verlichtingsfuncties

De nieuwe Hue Color starterkit is uit! Nu inclusief dimmer switch (slimme draadloze schakelaar). Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue white en color ambiance starterkit. Met de bridge, 3 lampen en de draadloze schakelaar haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met 16 miljoen kleuren en en breng je huis tot leven met de oneindige mogelijkheden van Philips Hue. Zo kun je jouw Hue lampen Synchroniseren met jouw muziek, tv en games. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.


Of koop deze set met Google Home mini bij Coolblue


Of koop deze set bij Wehkamp

Starterspakket Philips Hue Wit en warm wit - 3 x E27 fitting LED lamp

  • Inclusief Hue bridge voor besturing binnen én buitenshuis, maximaal 50 Hue lampen en meer slimme verlichtingsfuncties

De nieuwe Hue white ambiance starterkit komt nu met 3 i.p.v. 2 lampen. Een extra lamp voor een extra lichtbeleving. Met de bridge, 3 lampen en de dimmer switch (slimme draadloze schakelaar) haal je direct de juiste sfeer in huis. Ga aan de slag met de Philips Hue white ambiance starterkit en geniet op elk moment van je dag van natuurlijk wit licht dat zich aanpast aan jouw dagelijkse routines. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via je stem, een smartphone of tablet of met de dimmer switch.


Of koop deze set bij Coolblue

Duopack Philips Hue - White and Color Ambiance- 2 x E27 fitting lamp - Bluetooth

  • Bediening via Bluetooth: bestuur je lampen vanaf je mobiele telefoon binnen een straal van 10 meter en maximaal 10 Hue lampen

Makkelijke slimme verlichting

Geef elke kamer kleur met twee Philips Hue white and color ambiance LED-lampen met E27-fitting voor warm- tot koelwit licht en tot wel 16 miljoen kleuren. Gebruik Bluetooth om de slimme lampen direct te bedienen of maak verbinding met de Hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.


Wat vinden wij van de slimme verlichting van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we een groot deel van ons huis hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'

Haal meer uit deze Philips Hue verlichting!

  • Bedien je Hue verlichting ook met je TV afstandsbediening

Koppel de slimme verlichting van Philips Hue aan een Logitech Harmony universele afstandsbediening voor het eenvoudig bedienen van je tv en andere media en bedien je Hue verlichting ook met deze afstandsbediening!


Tip van onze website!