Home » Slimme camera zonder abonnement

Ben je op zoek naar een slimme camera zonder maand kosten voor video opslag? Ons advies is om een smart home WIFI IP camera van het merk KlikAanKlikUit te kopen.

Met een slimme binnen of buiten camera kan je heel eenvoudig je huis in de gaten houden. De installatie is heel eenvoudig. De camera opnames worden opgeslagen op een interne SD kaart, dus bij deze camera's geen abonnement kosten voor video opslag. Wil je geen maandelijkse abonnement kosten, dan is ons advies om een smart home camera te kopen een van het merk KlikAanKlikUit.

Kies je type:

KlikAanKlikUit IPCAM-2000 -  IP (WIFI) Camera

  • Voor binnen

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in je huis als jij er niet bent? Met de Wi-Fi IP-camera van KlikAanKlikUit kun je altijd een oogje in het zeil houden.  Sluit de voedingsadapter (3 meter) aan op de IP-camera en download de gratis meertalige KlikAanKlikUit app voor op je tablet of smartphone. Via de WiFi-instellingen kun je verbinding maken met het netwerk van de IP-camera, waarna jouw IP-camera direct werkt. Bevestig de IP-camera vervolgens eenvoudig op de gewenste locatie met behulp van de bijgeleverde houder.


Of koop deze camera bij coolblue voor € 64,99

KlikAanKlikUit IPCAM-3000 - Beveiligingscamera

  • Voor binnen en buiten

Met deze KlikAanKlikUit beveiligingscamera met nachtzicht voor buiten kun je jouw tuin, auto of garage in de gaten houden. Je kunt live de beelden bekijken op de app. Zo weet je altijd wat er om je huis gebeurt. De beveiligingscamera kan eenvoudig binnen- of buitenshuis geplaatst worden. Het IP65 waterbestendig ontwerp in combinatie met de externe antenne voor goede draadloze prestaties en sterke metalen behuizing met zonneklep maken deze camera. Je verbindt de camera eenvoudig draadloos via je wifi-netwerk of bekabeld met een LAN-netwerk.


Bekijk de video:

Wat vinden wij van de IPCAM-3000 camera?

"Een goede camera! Helder en constant beeld, leuke extra opties in de app, compleet geleverd met een ruime interne opslag (!) en netjes met alle montage materialen erbij."

 

Lees hier onze volledige review.

Haal meer uit een camera van KlikAanKlikUit!

  • Meer mogelijkheden door combinatie met andere KlikAanKlikUit producten

Koppel de binnen of buiten camera van KlikAanKlikUit aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit en combineer deze bijvoorbeeld met het alarmsysteem van KlikAanKlikUit voor een optimaal veilig huis!


Tip van onze website!