Home » Deurbel set met drukknop

Ben je op zoek naar een complete deurbel set met drukknop? Ons advies is om een flexibele deurbel set van het merk KlikAanKlikUit te kopen.

Met een complete én flexibele deurbel set met drukknop van KlikAanKlikUit hoef je geen deurbel meer te missen. Deze deurbel is zo flexibel dat je deze overal kan plaatsen. Oftewel veel gemak voor een relatief lage aanschafprijs. De installatie is heel eenvoudig. Uit eigen ervaring en gebruik een handig, prima werkend product wat een vast plekje heeft gekregen in ons slimme huis. Wil je meer uit deze deurbel set halen, koppel deze aan het Internet Control Systeem van KlikAanKlikUit, combineer met andere KlikAanKlikUit producten en schakel zo bijvoorbeeld automatisch de hal of buiten verlichting aan zodra de deurbel gaat.

Kies je deurbel:

Deurbel voor bestaande drukknop

  • bedraad 

Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Sluit eenvoudig de deurbel aan op een stopcontact, installeer de drukknop gemakkelijk aan op de ingang van je huis en kies het gewenste volume en de melodie. Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.


Koop deze deurbel bij coolblue

Deurbel met spatwaterdichte drukknop

  • draadloos

De draadloze ontvanger maakt het mogelijk om een deurbel overal te plaatsen in huis. Plug & Go: geen installatie vereist. Compact en helder design: past makkelijk bij elk interieur. De deurbel omvat flitslicht. Compatibel met alle KlikAanKlikUit producten, zoals bewegingsdetectoren of draadloze magneetcontacten


Koop deze deurbel bij coolblue 

Deurbel met spatwaterdichte drukknop

  • draadloos en draagbaar

Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. De spatwaterdichte drukknop kan gemakkelijk overal binnenshuis met dubbelzijdige tape of schroef worden bevestigd. De draadloze ontvanger maakt het mogelijk om een deurbel overal te plaatsen in huis. Plug & Go: geen installatie vereist.


Koop deze deurbel bij coolblue


Bekijk de installatie video van deze deurbellen:

Wat vinden wij van de deurbellen van KlikAanKlikUit?

'Zeker een aanrader! Voor het instapbedrag van 25-30 euro krijg je een goed werkende deurbel, waarbij gemak en eenvoud de hoofdrol speelt. Dikke plus is de flexibiliteit, wij gebruiken de draagbare deurbel van KlikAanKlikUit met alle plezier. Ben je bezig achter in de tuin, neem de deurbel mee. En geen deurbel die je meer mist.'
Lees hier onze volledige review.

Haal meer uit deze deurbel set van KlikAanKlikUit!

  • Meer mogelijkheden door combinatie met andere KlikAanKlikUit producten

Koppel de deurbel set aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit en ontvang een melding op je mobiel of laat bijvoorbeeld de hal verlichting vanzelf aan gaan als de deurbel knop wordt ingedrukt.


Tip van onze website!