Home » Reviews » Trust draadloze rookmelder ZSDR-850

Review - Trust SmartHome Draadloze Rookmelder ZSDR-850

Het is altijd leuk om iets geheel nieuws te proberen en aan ons slimme huis toe toe voegen. En wat echt nieuw is is de Trust Smart Home KlikAanKlikUit ZSDR-850 Draadloze Rookmelder. Op de verpakking lijkt de draadloze rookmelder best groot, maar als je deze uit de verpakking haalt is het een heel compacte rookmelder.

Een opvallende verschijning met de ronde uitstekende kop omdat de standaard rookmelders meestal plat en rond zijn. De draadloze rookmelder is verpakt in een zwarte, luxe uitstralende verpakking. Inclusief handleiding, batterij en bevestigingsmateriaal. Oftewel mooi compleet!

Het bevestigen van de rookmelder aan de muur gaat makkelijk en is zo gedaan met de meegeleverde schroeven.

De draadloze rookmelder sluit je aan op de ICS-2000 via de app van KlikAanKlikUit. De Zigbee gebruikers onder ons gebruiken niet de ICS-2000, maar de Z1 Zigbee Bridge.

 

Het aansluiten van de draadloze rookmelder in de app van KlikAanKlikUit verliep vlekkeloos, de instructies in de app geven duidelijk aan wat we per stap moesten doen.
Wil je weten hoe je de draadloze rookmelder toevoegt in de app van KlikAanKlikUit?

Het leuke aan deze draadloze rookmelder is dat je met een regel in de app van KlikAanKlikUit meer uit je rookmelder kan halen. Zo hebben wij een regel aangemaakt dat als er een rookalarm is dat dan ook meteen de verlichting in het huis aangaat.

Wil je weten hoe je in de app van KlikAanKlikUit instelt dat bij rookalarm ook direct de verlichting aan gaat?

Update 2 maanden later

We hebben de draadloze rookmelder nu langer dan 2 maanden in gebruik, En werkt nog steeds zoals het moet. Zonder verstoringen of loze alarmmeldingen. Ook de batterijstatus in de app toont dat de batterijen ook na 2 maanden nog helemaal vol zijn, dus prima! 

Enthousiast over dit product door deze review?

Bestel dit product voordelig bij bol.com

Plus punten Verbeter punten
Opvallend design, fraaie rookmelder Niet gevonden...
Compact, klein model
Aansluiten verliep vlekkeloos
Batterij status te zien in de app van KlikAanKlikuit
Met regels in de App kan je de draadloze rookmelder slimmer toepassen