Advertentie

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Review LSC Smart Connect wifi duo-stopcontact

December 2021

Onze review van de LSC Smart Connect wifi duo-stopcontact voor buiten

Wij als fervent Action bezoeker hebben de slimme producten van LSC al vaak zien liggen. En altijd een beetje sceptisch gezien de lage prijzen van deze producten vergeleken met vergelijkbare slimme producten zoals Philips Hue en KlikAanKlikUit. Deze duo-stopcontact kost 14,95 euro bij de Action, terwijl een setje KlikAanKlikUit buiten ontvangers al rond de 35 euro kosten.

 

Maar nu met de kerst voor de deur waren we op zoek naar een slimme tijdschakelaar voor buiten en hebben we de slimme Wi-Fi duo-stopcontact van de Action gekocht.

In de doos

Eenmaal thuis is het snel uitpakken geblazen. In de doos vinden we de duo-stopcontact, een grondsteker en een grondbevestiging. Je kunt dus kiezen of je de slimme stopcontact zo in de grond steekt of dat je deze monteert op een steen of houtplank. Ideaal dat beide mogelijk zijn.

 

Wat opvalt is het solide materiaal Dik stevig plastic wat zo te zien tegen een stootje kan. Een dikke goed afgesloten stroomkabel maakt de stopcontact compleet. Het ontwerp is waterbestendig en dat straalt het ook uit.

Toevoegen in de app

Het instellen of 'programmeren' van het duo-stopcontact hoe je deze wilt gebruiken doe je vanuit een app op je mobiele telefoon. Op het duo-stopcontact zit een aan/uit knop dus een handmatige bediening is ook mogelijk. Echter het is en blijft natuurlijk makkelijker om een app op je mobiele telefoon te gebruiken. Zeker als je van meer functies gebruik wilt maken zoals handige schema's waarmee het duo-stopcontact vanzelf je aangesloten lampen of apparaten vanzelf in- en uitschakelt.

De slimme LSC apparaten zoals deze duo-stopcontact stel je in vanuit de LSC Smart Connect app. Deze app kun je gratis downloaden via Google Play voor de Android of de App Store voor de Apple gebruikers. Het toevoegen en instellen van het duo-stopcontact in de app is heel eenvoudig en zo gedaan.

Binnen een aantal stappen heb je ingesteld welke lampen of apparaten je hebt gekoppeld aan de duo-stopcontact en hoe je deze wilt bedienen. Handmatig vanuit de app of automatisch via een handig schema. Wij hebben de app zo ingesteld dat onze aangesloten lampen vanzelf in- en uitschakelen op basis van een schema. Leuke bijkomstigheid hierbij is dat je per stopcontact een ander schema kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld de waterpomp van je fontein eerder uitschakelen terwijl je verlichting op een later tijdstip wordt uitgeschakeld. Top!

Wil je weten hoe je het duo-stopcontact kunt toevoegen in de LSC app?

De LSC Smart Connect app

Enkele afbeeldingen uit de LCS Smart Connect app

Enthousiast over dit product door deze review?Onze conclusie

Zoals we al in de review noemden, eenvoud en gemak is wat je met deze duo stopcontact schakelaar voor buiten krijgt. Voor een redelijke aanschafprijs kun je op een eenvoudige manier heel comfortabel je buiten lampen en apparatuur bedienen vanuit de LSC app. De schakelaar is van erg stevig materiaal en doet wat ze moet doen: je buiten lampen of apparaten handmatig vanuit de app of volledig automatisch aan- en uitzetten.Top product!

Plus punten Verbeter punten
Solide en stevig materiaal Je dient rekening te houden met het WiFi bereik, zeker op grotere afstanden tot je router
Eenvoudige installatie
Veel gemak voor een goedkope aanschafprijs
Uitbreiden met meer LSC producten is mogelijk
Bedienbaar vanuit een app
App biedt diverse smart oplossingen

Advertenties


KokenKoken
GezondheidGezondheid
MDAMDA