Advertentie

Kerst 2022Kerst 2022

Review KlikAanKlikUit ZSDR-850 draadloze rookmelder

Review KlikAanKlikUit ZSDR-850 draadloze rookmelder: voor een veilig huis

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Draadloze Rookmelder

Het is altijd leuk om iets geheel nieuws te proberen en aan ons slimme huis toe toe voegen. En wat echt nieuw is is de KlikAanKlikUit zsdr-850 draadloze rookmelder.

Op de verpakking lijkt de draadloze rookmelder best groot, maar als je deze uit de verpakking haalt is het een heel compacte rookmelder.

Een opvallende verschijning met de ronde uitstekende kop omdat de standaard rookmelders meestal plat en rond zijn. De draadloze rookmelder is verpakt in een zwarte, luxe uitstralende verpakking. Inclusief handleiding, batterij en bevestigingsmateriaal. Oftewel mooi compleet!

Het bevestigen van de rookmelder aan de muur gaat makkelijk en is zo gedaan met de meegeleverde schroeven.

De draadloze rookmelder sluit je aan op de Smart Bridge of ICS-2000 vanuit de app van KlikAanKlikUit.

 

 

Wij hebben de KlikAanKlikUit zsdr-850 draadloze rookmelder uitvoerig getest en een review voor geschreven. Veel plezier met onze recensie!

Installeren

Het installeren en koppelen van de draadloze rookmelder in de app van KlikAanKlikUit verliep vlekkeloos, de instructies in de app geven duidelijk aan wat we per stap moesten doen.
Wil je weten hoe je de draadloze rookmelder toevoegt in de app van KlikAanKlikUit?

Update na 2 maanden in gebruik

We hebben de draadloze rookmelder nu langer dan 2 maanden in gebruik, En werkt nog steeds zoals het moet. Zonder verstoringen of loze alarmmeldingen. Ook de batterijstatus in de app toont dat de batterijen ook na 2 maanden nog helemaal vol zijn, dus prima! 

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Draadloze Rookmelder batterij status in de app

Enthousiast over dit product door deze review?


Deze KlikAanKlikUit rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

Koop dit product voordelig bij:

Ontdek ook de handige combi deals op Coolblue:


Combineren met andere Zigbee producten van KlikAanKlikUit

De draadloze rookmelder kan je mooi combineren met andere producten van KlikAanKlikUit, waardoor je nog meer uit deze slimme rookmelder kan halen.

Voorbeeld

Als s' nachts de rookmelder afgaat wil je dat de verlichting in je huis vanzelf aangaat, zodat je niet in het donker hoeft te lopen.

Hoe?

Door de draadloze rookmelder (of meerdere) te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit kan je in de app van KlikAanKlikUit een regel aanmaken. Waarbij je in de regel aangeeft dat als de draadloze rookmelder een rookmelding geeft én op voorwaarde dat het 's nachts is, dat het Internet Control Station dan een Aan signaal stuurt naar de door jou geselecteerde lampen die zijn aangesloten op een draadloze schakelaar (of andere ontvanger) van KlikAanKlikUit. 

Wil je zien hoe je in de app van KlikAanKlikUit instelt dat bij rookalarm ook direct de verlichting aan laat gaan?

KlikAanKlikUit Smart Bridge + app

KlikAanKlikUit draadloze rookmelder

KlikAanKlikUit Startset - draadloze schakelaars

Onze conclusie

Plus punten Verbeter punten
Opvallend design, fraaie rookmelder Niet gevonden, top product!
Compact, klein model
Aansluiten verliep vlekkeloos
Batterij status te zien in de app van KlikAanKlikuit
Met regels in de App kan je de draadloze rookmelder slimmer toepassen