Advertenties

GezondheidGezondheid
ModeMode

Review KlikAanKlikUit AWST-9000 wandschakelaar

21 december 2020

Onze review van de KlikAanKlikUit AWST-9000 draadloze wandschakelaar voor binnen

Wel een nieuwe wandschakelaar, maar geen zin om hiervoor draden te trekken. En op elke plek in je huis die jij wilt, zonder dat je rekening moet houden met of er een stroompunt aanwezig is
.

Dat is mogelijk met de nieuwste draadloze wandschakelaar van KlikAanKlikUit:

 

de KlikAanKlikUit AWST-9000 wandschakelaar voor binnen

 

Met deze enkele of dubbele draadloze wandschakelaar bedien je heel eenvoudig een of meerdere lampen of apparaten. Zelfs bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon is mogelijk door de wandschakelaar te combineren met de KlikAanKlikUit Smart Bridge (los verkrijgbaar).

 

Wij hebben de AWST-9000 KlikAanKlikUit wandschakelaar uitvoerig getest en een review voor geschreven. Veel plezier met onze recensie!

Compact en modern ontwerp

Het ontwerp van deze nieuwe wandschakelaar is compact en modern. Een ontwerp wat een mooi plekje zal hebben en sierlijk zal passen in het interieur van de meeste huishoudens. De wandschakelaar is vervaardigd van stevig plastic en de drukknop voelt goed, stevig aan. 

 

De draadloze wandschakelaar wordt geleverd met zowel een enkelvoudige drukknop voor het bedienen van één lamp of apparaat als ook met een dubbele drukknop voor het bedienen van 2 losse lampen of apparaten. Aan jou de keuze of je er een enkele of dubbele wandschakelaar van maakt!

 

Op de wandschakelaar aan de bovenzijde bevindt zich een klein led lampje, die groen knippert nadat  je op de aan of uit knop hebt gedrukt. Handig, zo weet je zeker dat je aan of uit opdracht is verstuurd!

Montage aan de wand

De wandschakelaar wordt compleet geleverd met een plakstrip voor een eenvoudige montage aan je wand, maar ook met een setje schroeven mocht je de wandschakelaar met schroeven willen monteren.

 

Het grote voordeel van deze wandschakelaar is dat je deze op elke plek in je huis kunt monteren. De wandschakelaar werkt op een batterij (netjes meegeleverd) dus je hoeft bij de montage geen rekening te houden met een stroomaansluitpunt in de buurt. 

Ook bediening vanuit een app is mogelijk

Wil je wandschakelaar echt slim bedienen, dan adviseren wij om deze te combineren met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit. De Smart Bridge is los verkrijgbaar en biedt je de mogelijkheid om al je KlikAanKlikUit producten slim te bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon.

 

Na het toevoegen van de wandschakelaar in de app van KlikAanKlikUit kun je de wandschakelaar bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon, binnenshuis maar ook buitenshuis! En is het mogelijk om met regels diverse slimme toepassingen te koppelen aan je draadloze wandschakelaar, zoals je lampen vanzelf aan bij zonsondergang.

Wil je weten hoe je deze wandschakelaar kunt toevoegen in de app van KlikAanKlikUit?

Bediening van je lampen of apparaten

Met deze wandschakelaar kun je heel eenvoudig elke lamp of apparaat in je huis draadloos bedienen. Van een stekkerdraad lamp of apparaat tot je plafond- of wandlamp(en) in je kamer. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een KlikAanKlikUit ontvanger. Heb je de juiste KlikAanKlikUit ontvanger in huis, dan is het een kwestie van de wandschakelaar koppelen met de ontvanger. En je kunt je lamp of apparaat draadloos bedienen met de wandschakelaar!

Hieronder vind je een aantal mogelijke toepassingen die je met de wandschakelaar kunt gebruiken. Wil je een overzicht zien van alle KlikAanKlikUit ontvangers, bekijk dan ons handige overzicht met KlikAanKlikUit ontvangers.

Combineer met een KlikAanKlikUit slimme stekker en bedien je stekkerdraad lampen of apparaten met de wandschakelaar

Combineer met een KlikAanKlikUit inbouw jalouzie en zonnescherm schakelaar en bedien je zonwering met de wandschakelaar

Enthousiast over dit product door deze review?


Een enkelvoudige en dubbele wandschakelaar in één! De AWST-9000 ziet er op het oog uit als een normale wandschakelaar, maar heeft als voordeel dat de bedieningsknoppen vervangbaar zijn. Zo bepaal je zelf of je de AWST-9000 gebruikt als een enkelvoudige of juist als een dubbele schakelaar. 

19,99 euro**


Onze conclusie

De draadloze wandschakelaar is absoluut een mooie aanwinst in je huis als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om je lampen of apparaten draadloos te bedienen. Eenvoud en gemak, dat biedt deze wandschakelaar. Eenvoud in installatie en gemak omdat je de wandschakelaar overal kunt plaatsen en voor heel veel toepassingen kunt gebruiken.

Plus punten Verbeter punten
Compact en modern ontwerp Niets kunnen ontdekken. Gewoon een goed werkend product.
Eenvoudige installatie. comfortabele bediening
Veel gemak voor een redelijke aanschafprijs
Uitbreiden met meer KlikAanKlikUit producten is mogelijk
Optioneel bedienbaar vanuit een app
Compleet geleverd, ook inclusief batterij voor afstandsbediening

Advertenties


KokenKoken
GezondheidGezondheid
MDAMDA