Review KlikAanKlikUit ACM-2000 inbouwschakelaar

21 december 2020

Review van KlikAanKlikUit ACM-2000 inbouwschakelaar voor op afstand bedienen van je hanglamp, plafondlamp of wandlamp

Je bestaande hanglamp, plafondlamp of wandlamp op afstand bedienen met bijvoorbeeld een draadloze wandschakelaar, afstandsbediening of zelfs vanuit een app op je mobiele telefoon?
.

Dat is mogelijk met de nieuwe inbouwschakelaar van KlikAanKlikUit:

 

  • de KlikAanKlikUit ACM-2000 inbouwschakelaar voor binnen gebruik

 

Met deze inbouwschakelaar bedien je heel eenvoudig een bestaande lamp in je woonkamer op afstand. Zelfs bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon is mogelijk door de inbouwschakelaar te combineren met de KlikAanKlikUit Smart Bridge (los verkrijgbaar).

Wij hebben de KlikAanKlikUit ACM-2000 inbouwschakelaar uitvoerig getest en een review voor geschreven. Veel plezier met onze recensie!

Compact en solide ontwerp

Het ontwerp van deze nieuwe inbouwschakelaar is compact en solide. Uiteraard compact omdat de wandschakelaar eenvoudig moet passen achter een plafonddoos, in een aansluitdoos of kast.

 

De inbouwschakelaar is gemaakt van stevig en solide materiaal. Naast een klein led lampje aan de voorkant heeft de inbouwschakelaar meerdere aansluitpunten waar je de diverse stroomdraden kunt aansluiten. Deze aansluitpunten werken met een klik systeem, dus uitermate geschikt voor de harde stroomdraden van je plafond-, hang- of wandlamp..

Montage

De inbouwschakelaar wordt geleverd met een duidelijke handleiding hoe je de schakelaar dient aan te sluiten op je bestaande lamp. Voor elke kleurdraad wordt specifiek aangegeven in welk aansluitpunt je deze draad dient te steken.

 

De montage is vrij eenvoudig, wel is het zaak dat je de basisregels van het aansluiten goed in acht neemt. Het is en blijft elektriciteit waarmee je werkt. De basisregels zijn 1. eerst het stroom uitschakelen en 2 bij het aansluiten heel goed de handleiding lezen. Als je deze stappen volgt heb je de inbouwschakelaar zo aangesloten op je bestaande lamp.

Ook bediening vanuit een app is mogelijk

Wil je inbouwschakelaar echt slim bedienen, dan adviseren wij om deze te combineren met het Internet Control Station van KlikAanKlikUit. Het Internet Control Station is los verkrijgbaar en biedt je de mogelijkheid om al je KlikAanKlikUit producten slim te bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon.

 

Na het toevoegen van de inbouwschakelaar in de app van KlikAanKlikUit kun je de inbouwschakelaar bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon, binnenshuis maar ook buitenshuis! En is het mogelijk om met regels diverse slimme toepassingen te koppelen aan je inbouwschakelaar, zoals je lampen vanzelf aan bij zonsondergang.

Voorbeelden hoe inbouwschakelaar te gebruiken


Met de ACM-2000 inbouwschakelaar kun je heel eenvoudig een bestaande plafond-, hang- of wandlamp op afstand bedienen. Wat je extra nodig hebt is een KlikAanKlikUit zender, zoals bijvoorbeeld een draadloze wandschakelaar of afstandsbediening.. De KlikAanKlikUit zender koppel je heel eenvoudig met de inbouwschakelaar en je kunt je bestaande lamp op afstand bedienen!

Hieronder vind je een tweetal voorbeelden van hoe je de inbouwschakelaar kunt gebruiken door deze te combineren met een KlikAanKlikUit zender naar keuze.  Wil je een overzicht zien van alle KlikAanKlikUit zenders, bekijk dan ons handige overzicht met KlikAanKlikUit zenders. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voorbeeld 1

Combineer met een KlikAanKlikUit afstandsbediening en bedien je plafond-, hang- of wandlamp binnenshuis op afstand

Voorbeeld 2

Combineer met het KlikAanKlikUit Internet Control Station en bedien je plafond-, hang- of wandlamp vanuit een app op je mobiele telefoon

Onze conclusie

De draadloze inbouwschakelaar is absoluut een mooie aanwinst in je huis als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om je bestaande plafond-, hang- of wandlamp of lampen op afstand te bedienen. Eenvoud en gemak, dat biedt deze inbouwschakelaar. Eenvoud in installatie en gemak omdat je je bestaande lampen comfortabel kunt bedienen met een KlikAanKlikUit zender naar keuze.

Plus punten Verbeter punten
Compact en solide ontwerp Niets kunnen ontdekken. Gewoon een goed werkend product.
Eenvoudige installatie. comfortabele bediening
Veel gemak voor een redelijke aanschafprijs
Uitbreiden met meer KlikAanKlikUit producten is mogelijk
Optioneel bedienbaar vanuit een app
Duidelijke handleiding

Enthousiast over dit product door deze review?


Met de ACM-2000 inbouwschakelaar schakel je verlichting of andere apparaten eenvoudig draadloos. Installeer de schakelaar in een plafondkap, aansluitdoos of in een kast en combineer deze vervolgens met een van de KlikAanKlikUit-zenders, zoals een draadloze wandschakelaar, afstandsbediening of zelfs met de app (in combinatie met het Internet Control Station),


Advertenties


KokenKoken
GezondheidGezondheid
MDAMDA