Advertentie

Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Review KlikAanKlikUit ACDB-9000AC deurbel

Februari 2021

Onze review van de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC draagbare deurbel met drukknop

Vandaag ontvingen wij de nieuwste draagbare draadloze deurbel van KlikAanKlikUit:

 

de KlikAanKlikUit ACDB-9000 deurbel met drukknop 

 

Met deze deurbel kun je heel eenvoudig je huidige deurbel vervangen of aankopen als een nieuwe deurbel. De set wordt compleet geleverd, inclusief drukknop en montage materiaal. Geen zin om te boren of draden trekken? Dan is deze deurbel de juiste match! Deze deurbel is draagbaar en de drukknop kun je monteren met de meegeleverde plakstrip. De deurbel werkt geheel draadloos, dus ook geen draden of stroompunt nodig!

 

Wij hebben de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC deurbel uitvoerig getest en een review voor geschreven. Veel plezier met onze recensie!

Draagbare draadloze deurbelset

De KlikAanKlikUit ACDB-9000AC deurbel wordt geleverd in de karakteristieke oranje kleur verpakking. Aan deze kleur kun je eenvoudig zien met welke andere KlikAanKlikUit producten je de deurbel kunt combineren. Zo kun je de deurbel combineren met een extra deurbel gong van KlikAanKlikUit of met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit voor nog meer slimme mogelijkheden.

 

Op de verpakking zie je meteen de nieuwe features van deze deurbel. Het bereik van de deurbel is maar liefst 150 meter (!), de drukknop is spatwaterdicht, het geluidsniveau van de deurbel is in te stellen in 4 niveaus, je kunt kiezen uit 6 melodieën en de deurbel heeft een handige LED indicatie lampje die gaat knipperen nadat iemand aanbelt.

Deurbel en drukknop uitpakken en aan de slag

In de verpakking vind je uiteraard de deurbel en de deurbelknop. Maar ook het benodigde aansluitmateriaal zoals een setje schroeven en een plakstrip worden standaard meegeleverd. En tenslotte een handleiding met de benodigde instructies.

 

De deurbel ziet er fraai uit met een mooi modern design. En is met een hoogte van nog geen 11 cm ook nog eens super compact. Omdat de deurbel draadloos en draagbaar kun je de deurbel overal in huis neerzetten. Je hoeft geen rekening te houden met een stroompunt in de buurt.

Deurbel en drukknop netjes verpakt

Deurbel is draadloos, dus overal te plaatsen

Draadloze moderne drukknop

Stap 1: batterij activeren van de drukknop

Allereerst beginnen we met het activeren van de batterij van de drukknop. Dit doe je door met een platte schroevendraaier het achterklepje van de drukknop zachtjes in te duwen en daarna naar achter te schuiven. Daarna kun je het grijze beschermingskapje opzij schuiven en het plastic achter de batterij weghalen. En voila, de batterij van de drukknop is geactiveerd! De drukknop licht oranje op nadat je op de drukknop hebt gedrukt.

Achterklepje los van de drukknop

Grijs beschermingskapje opzij om de batterij te activeren

Batterij geactiveerd!

Stap 2: batterijen plaatsen in de deurbel

Het plaatsen van de batterijen in de deurbel is heel eenvoudig. Een kwestie van de onderkant van de deurbel los draaien en 2 AA alkaline batterijen plaatsen. Daarna onderkant van de deurbel weer vast draaien en klaar!

In de deurbel gaan 2 AA Alkaline batterijen

Stap 3: deurbel en drukknop met elkaar koppelen

Ook het koppelen van de deurbel met de drukknop is heel eenvoudig.

Als eerste stap stel je in het geluidsniveau van de deurbel door op de achterkant van de deurbel op het volume knopje te klikken. Daarna selecteer je de gewenste melodie door op het melodieknopje te drukken. En tenslotte druk je op de achterzijde van de deurbel op het verbindknopje. Deze druk je in voor 1 seconde en LED indicator op de deurbel gaat knipperen. Druk nu eenmaal op de knop van de deurbel drukknop. En de deurbel is gekoppeld met de drukknop. Als bevestiging geeft de deurbel 2 x een kort geluidssignaal.

Deurbel is ook te koppelen met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit

Wil je deze deurbel ook slim gebruiken, dan adviseren wij om de deurbel te koppelen aan de Smart Bridge van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar).

 

Met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit kun je de deurbel configureren en instellen vanuit een app op je mobiele telefoon, Naast dat dit veel comfortabeler werkt dan de handmatig koppelen, hou je vanuit de app ook meer overzicht van hoe je de deurbel en andere KlikAanKlikUit  producten hebt ingesteld.

 

Maar het grootste voordeel van koppelen met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit is dat je nu ook acties of scenes kunt toekennen aan de deurbel.

 

Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je de lamp in de hal in de avond ook laat inschakelen op het moment dat de deurbel gaat. Erg handig!

Wil je weten hoe je de deurbel kunt toevoegen in de app van KlikAanKlikUit?

Onze conclusie


Fraaie moderne goedwerkende deurbel en drukknop!

KlikAanKlikUit blijft zich vernieuwen met deze draadloze deurbel set. Zowel de deurbel als de drukknop zien er fraai en modern uit. Pluspunt is de led indicator op zowel de deurbel als ook op de drukknop. Zo hoor je niet alleen dat de deurbel gaat maar kun je dat ook zien. Handig als je de deurbel wilt instellen op stil, geen geluid bij aanbellen. De installatie en het gebruik is heel eenvoudig, in een kwartiertje heb je de deurbel werkend! En je kunt kiezen uit 6 leuke melodieën. Vooral de melodie met de blaffende waakhond is erg leuk.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe draadloze deurbelset voor een betaalbare prijs die je zo hebt geïnstalleerd en direct kunt gebruiken dan is deze deurbel van KlikAanKlikUit echt een aanrader!

En heb je al KlikAanKlikUit producten in huis (eventueel gekoppeld aan de Smart Bridge) dan is deze deurbelset een mooie aanvulling voor je KlikAanKlikUit omgeving thuis.

Plus punten Verbeter punten
Solide en mooi uitziende deurbel set Niet kunnen ontdekken. Gewoon een topper!
Eenvoudige installatie
Comfortabel in gebruik
Mooie aanvulling op je KlikAanKlikUit thuis omgeving
Optioneel slim te programmeren vanuit de KlikAanKlikUit app
Compleet geleverd, inclusief montagemateriaal

Enthousiast over dit product door deze review?


Haal meer uit je deurbel met deze draagbare draadloze deurbelset van KlikAanKlikUit. Plaats de deurbel op elke gewenste plek in huis, plak of schroef de drukknop eenvoudig naast de deur en kies uit een van de zes melodieën. Het is zelfs mogelijk om andere KlikAanKlikUit-zenders, zoals de bewegingssensor, te koppelen om je deurbel een waarschuwing te laten geven als er iemand ongevraagd de tuin in loopt.

Ontdek ook de andere nieuwe KlikAanKlikUit deurbellen en deurknoppen:


Advertenties


KokenKoken
GezondheidGezondheid
MDAMDA