Review KlikAanKlikUit draadloze deurbel + deurbel deurknop ACDB-6600AC

 In Ons Slimme Huis hebben we al veel apparaten slim gemaakt. Echter wat we nog niet slim hebben gemaakt is onze voordeur deurbel. Als vervanging van onze oude deurbel hebben we gekozen voor een slimme deurbel set van het merk KlikAanKlikUit:  de draadloze én draagbare deurbel + deurknop ACDB-6600AC.

Reden dat we voor deze specifieke set van KlikAanKlikUithebben gekozen is dat de deurbel draagbaar is, dus op elke plek te plaatsen is. En ook omdat de set mooi te koppelen is met onze al aanwezige KlikAanKlikUit producten in huis.

Bij het openen van de verpakking valt meteen de compacte, fraai uitziende deurbel op. Voordeel van deze deurbel is dat deze draagbaar is en overal kan worden geplaatst, mits binnen een straal van 10 meter van de meegeleverde deurknop. Op de voorkant van de deurbel bevindt zich een led lampje, welke 15 seconden zal knipperen nadat iemand op de deurknop heeft gedrukt. Aan de achterzijde bevinden zich 3 knopjes: een knopje voor melodie keuze, volume sterkte en een Learn knop. Ook bevindt zich aan de achterzijde het batterij compartiment voor 3 AA batterijen. De deurbel heeft helaas geen stroomadapter ingang, wat soms een beter alternatief is dan batterijen.

Naast de deurbel bevat de verpakking ook een deurbel deurknop (ACDB-700DA) welke je bij je buitendeur kan bevestigen. Dit kan met de meegeleverde plakkers of met de eveneens meegeleverde 2 schroefjes. Op de voorkant van de deurknop bevindt zich de stevige drukknop, een ruimte voor een naamplaatje (meegeleverd) en een rood led lampje zodat degene die op de bel drukt ook ziet dat de deurbel is afgegaan, handig!

Tenslotte bevat de verpakking nog een cel batterij voor de deurknop. Voor de deurbel zijn geen batterijen mee geleverd, deze dien je zelf te regelen.

 

Installatie en gebruik

De deurbel en de deurbel deurknop kan je handmatig met elkaar verbinden. Dit is eenvoudig te doen en staat goed beschreven in de meegeleverde handleiding.

 

Ook is het mogelijk om de deurbel en de deurbel deurknop met elkaar te verbinden vanuit de app van KlikAanKlikUit. Voordeel is dat je vanuit de app ook de mogelijkheid hebt om een push bericht te ontvangen op je mobiele telefoon of tablet op het moment dat iemand op de deurbel deurknop drukt.

Wil je weten hoe je de deurbel toevoegt aan de app van KlikAanKlikUit?

Wil je weten hoe je de deurbel deurknop toevoegt aan de app van KlikAanKlikUit?

Enthousiast over dit product door deze review?

Bestel dit product voordelig bij bol.com

Sterke punten Zwakke punten
Compacte, fraaie deurbel Bel volume mag wat harder
Eenvoudige bevestiging, echt plug & play Geen adapter mogelijkheid bij deurbel
Goede aanschaf prijs en kwaliteitsverhouding
Ook eenvoudig toe te voegen in de app van KlikAanKlikUit
Mogelijkheid push bericht ontvangen bij druk op deurbel deurknop (wel ICS-2000 en app van KlikAanKlikUit nodig)