• Gratis advies!
  • Voorbeeld smart home
  • Uitleg en tips
  • Review slimme producten

Ons slimme huis

Een smart home maken in 5 stappen! Het kan met makkelijke slimme producten.

Het is ons gelukt, een smart home maken in 5 stappen. Ons uitgangspunt is daarbij altijd geweest om te kiezen voor makkelijk te installeren, zo uit de verpakking te gebruiken slimme producten. Dus geen moeilijke installaties of technisch gedoe, maar eenvoud en gemak als basis voor een slim huis!

Doe mee en maak ook je huis slim op een makkelijke manier!

'Een smart home in 5 stappen, doe je mee?'

Wil je ook een smart home? Doe mee en volg onze 5 stappen!

Een smart home in 5 stappen | Ons slimme huis

Altijd al interesse gehad in een smart home of slimme producten? Dan is hier nu je kans om in 5 stappen van jouw huis ook een smart home te maken!

Stap 1 vervang je lampen met slimme lampen | Ons slimme huis

Stap 1: vervang je gloei- of halogeen fitting lampen met slimme lampen

De meeste mensen die hun slim willen maken beginnen met het kopen van slimme fitting lampen. Deze slimme lampen zijn super eenvoudig te installeren en heb je zo in gebruik. Plus je begint meteen met energie besparen. Slimme fitting lampen zijn led lampen en die gebruiken veel minder energie dan een gloei- of halogeen lamp.

Stap 2: sluit je stekkerdraad lampen aan op een slimme stekker | Ons slimme huis

Stap 2: sluit je losse lampen met stekkerdraad aan op een slimme stekker

Alle fitting lampen in je huis vervangen met slimme fitting lampen is een dure aanschaf. Plus sommige lampen hebben geen losse fitting lamp die je kan vervangen met een slimme lamp. Gelukkig is er een makkelijk en een stuk goedkoper alternatief. En dat is je losse stekkerdraad lampen aansluiten op een slimme stekker! 

Stap : bedien je verwarming met een slimme thermostaat  | Ons slimme huis

Stap 3: bedien je verwarming slim met een slimme thermostaat

Heb je je verlichting slim gemaakt, dan valt er nog veel meer winst te halen uit slimme producten. Hoe comfortabel zou het zijn als je verwarming vanzelf aan en uitgaat bij thuiskomen en weggaan? Of dat je je verwarming kunt bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon. Met slimme verwarming heb je dit zo geregeld en zul je net als ons merken dat je flink gaat besparen op je verwarming kosten.

Stap 4: bedien je tv met een universele afstandsbediening | Ons slimme huis

Stap 4: bedien je TV en multimedia met slechts één afstandsbediening

Weg met al je losse afstandsbedieningen en met slechts één afstandsbediening  je TV, alle thuisentertainment apparaten én je slimme verlichting bedienen? Het kan met een universele, slimme afstandsbediening van Logitech Harmony! Ontdek het gemak en maak zelfs van je mobiele telefoon een extra afstandsbediening!

Stap 5: combineer je slimme producten met Olisto | Ons slimme huis

Stap 5: stuur je slimme producten gecombineerd aan met Olisto

Nu je overgestapt bent naar slimme verlichting, slimme schakelaars en een slimme afstandsbediening is het tijd om deze slimme producten met elkaar te combineren. 

Advertentie