Home » Ons huis » Woonkamer

Woonkamer verlichting

In onze woonkamer hebben we onze verlichting slim gemaakt met de slimme verlichting van Philips Hue én met de draadloze schakelaars van KlikAanKlikUit.


Wil je weten hoe wij de verlichting in onze woonkamer hebben slim gemaakt met Philips Hue en KlikAanKlikUit? Klik op het plaatje hieronder.


Philips Hue

KlikAanKlikUit

.


Woonkamer verlichting automatisch, maar kan ook handmatig

De verlichting in de woonkamer is zo ingesteld dat deze automatisch wordt aangestuurd. Dat betekent dat we de verlichting niet meer handmatig hoeven te bedienen, maar dat dit volledig automatisch gebeurt. Onder andere bij zonsondergang, bepaalde vaste tijden of als we bijvoorbeeld van huis weggaan of weer terugkomen.


Uiteraard kunnen we de verlichting ook handmatig bedienen.

Bijvoorbeeld vanuit de app van Philips Hue of KlikAanKlikUit. Maar ook via de draadloze afstandsbedieningen die we in de woonkamer hebben.

Philips Hue en KlikAanKlikUit gecombineerd aansturen

Naast de app van Philips Hue en KlikAanKlikUit gebruiken wij ook de app van Olisto.

Het voordeel van de app van Olisto is dat je Philips Hue en KlikAanKlikUit gecombineerd kan aansturen. Daarnaast kan je met de app van Olisto een widget maken voor op je smartphone. Met deze widget knoppen kan je je verlichting bedienen direct vanaf het startscherm van je smartphone zonder eerst een app te hoeven openen. Ideaal!

 

Zo hebben wij bijvoorbeeld een widget knop aangemaakt waarmee we als we 's avonds naar bed gaan met één knop o.a. alle Philips Hue én KlikAanKlikUit verlichting kunnen uitschakelen.

 

Wil je weten hoe wij onze woonkamer verlichting hebben ingesteld in de app van Olisto?

  • Klik hier voor het aanmaken van een widget in de app van Olisto.
  • Klik hier voor uitleg hoe wij de Olisto widget "Naar bed gaan" hebben aangemaakt.