Home » Ons huis » Tuin

Tuin

Ook de tuin verlichting is aangesloten op KlikAanKikUit.

Tuinverlichting vanzelf aan bij zonsondergang en uit bij zonsopkomst

Ook de tuinverlichting is aangesloten op het KlikAanKlikUit systeem. Hiervoor gebruiken we meerdere draadloze stopcontact schakelaars speciaal voor buiten, de AGDR-3500 . De tuinverlichting gaat automatisch aan bij zonsondergang en uit bij zonsopkomst.


Wil je weten hoe je dit zelf in de App van KlikAanKlikUit kan instellen?

  • Klik hier voor het instellen van tuinverlichting aan bij zonsondergang en weer uit bij zonsopkomst.

Welke producten heb je hierbij nodig?


App


Tuinverlichting ook eenvoudig slim te maken

Wil je tuin slim maken op een eenvoudige manier? Dan kan dat heel makkelijk door je bestaande tuin verlichting aan te sluiten op de draadloze schakelaars van KlikAanKlikuit. Plaats bijvoorbeeld een draadloze stopcontact schakelaar van KlikAanKlikUit tussen je bestaande verlichting en je kan je tuin verlichting met een afstandsbediening bedienen.

Of gebruik hierbij ook een afstandsbediening met Timer van KlikAanKlikUit om je tuin verlichting op bepaalde tijden automatisch aan en uit te schakelen.

Welke producten heb je hierbij nodig?


Als de zon schijnt zonwering automatisch naar beneden

De zonwering aan de tuinzijde van de woning is ook met KlikAanKlikUit te bedienen. Hiervoor gebruiken wij de inbouwschakelaar van KlikAanKlikUit, een speciale schakelaar voor zonwering, de ASUN-650. De zonwering kunnen we manueel bedienen met een losse KlikAanKlikUit afstandsbediening in de woonkamer. Maar ook op basis van het weer. In de App van Olisto kan je een regel aanmaken om op basis van het weer op jouw locatie de zonwering naar beneden of omhoog te laten gaan.

Wil je weten hoe je deze regels zelf in de App van Olisto kan toevoegen?

  • Klik hier voor het instellen dat de zonwering vanzelf naar beneden gaat bij zon op je locatie.
  • Klik hier voor het instellen dat de zonwering vanzelf omhoog gaat bij geen zon meer op je locatie.

Welke producten heb je hierbij nodig?


App

App van Olisto


Waterfonteinen alleen aan als we thuis zijn én als het mooi weer is

In onze tuin hebben we 2 fraaie waterfonteinen. Deze bedienen we met 2 KlikAanKlikUit buiten stopcontact schakelaars, de AGDR-3500. We hebben het zo ingesteld dat de waterfonteinen alleen aangaan op het moment dat we thuis zijn, het mooi weer is én dat het tussen een bepaald tijdvenster is. Maar ook dat deze weer vanzelf uit gaan bij niemand thuis of geen zon meer. Hiervoor hebben we in de app van Olisto een aantal triggs (regels) aangemaakt.

Wil je ook weten hoe je deze triggs kan aanmaken in de app van OIisto?

  • Klik hier voor het instellen dat de waterfontein(en) vanzelf aan gaan bij iemand thuis, mooi weer en tussen een bepaald tijdvenster.
  • Klik hier voor het instellen dat de waterfontein(en) vanzelf uit gaan bij niemand (meer) thuis.
  • Klik hier voor het instellen dat de waterfontein(en) vanzelf uit gaan als er geen zon meer is.

Welke producten heb je hierbij nodig?


App

App van Olisto


Bij waterlekkage bericht op je mobiel

In de garage in de tuin hebben we een zandfilterpomp staan voor het zomer zwembad. Mocht hier een waterlekkage ontstaan dan betekent dat hier een enorme hoeveelheid water vrij komt. Vandaar dat we hier de Trust waterlekkage detector hebben geplaatst. Op het moment dat er een waterlekkage is ontvangen we direct een push bericht op onze mobiele telefoon.

Wil je weten hoe je de Trust waterlekkage detector toevoegt in de app van KlikAanKlikUit en een push bericht kan ontvangen bij een waterlekkage? 

  • Klik hier voor de uitleg.

Welke producten heb je hierbij nodig?


App