Home » Ons huis » Tuin

Tuin - slim gemaakt met de smart home producten van KlikAanKlikUit

Snel naar op deze pagina:Ook onze tuin verlichting wordt slim bediend met diverse smart home producten van KlikAanKikUit.

Tuinverlichting vanzelf aan bij zonsondergang en uit bij zonsopkomst

Ook de tuinverlichting is aangesloten op het KlikAanKlikUit systeem. Hiervoor gebruiken we meerdere draadloze stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit speciaal voor buiten, de AGDR-3500 . De tuinverlichting gaat automatisch aan bij zonsondergang en uit bij zonsopkomst.

 

Wil je weten hoe je in de app van KlikAanKlikUit instelt dat de tuinverlichting vanzelf aan gaat bij zonsondergang en uit gaat bij zonsopkomst?

Wat vinden wij van deze producten?

Wij adviseren onderstaande combinatie van producten als je tuinverlichting automatisch, op vaste tijden wilt instellen of wilt bedienen vanuit een app. Onze ervaring met deze producten is dat deze erg goed werken, alleen met wat diepere tuinen (12 meter en verder) kan het bereik wat minder goed zijn. Dit kan je makkelijk oplossen door ook een KlikAanKlikUit signaalversterker te gebruiken.

KlikAanKlikUit Internet Control Station + app

KlikAanKlikUit Startset voor buitenTuinverlichting ook eenvoudig slim te maken met een timer

Wil je tuin slim maken op een eenvoudige manier? Dan kan dat ook op een eenvoudige manier door je bestaande tuin verlichting aan te sluiten op de draadloze schakelaars van KlikAanKlikuit. Plaats bijvoorbeeld een draadloze stopcontact schakelaar van KlikAanKlikUit tussen je bestaande verlichting en je kan je tuin verlichting bedienen met een afstandsbediening. Of gebruik hierbij een KlikAanKlikUit afstandsbediening met timer om zo je tuinverlichting automatisch op bepaalde tijden aan- en uit te schakelen.

KlikAanKlikUit Startset voor buiten

KlikAanKlikUit afstandsbediening met timer


Advertentie


Met Olisto gaat de zonwering automatisch naar beneden als de zon schijnt

De zonwering aan de tuinzijde van onze woning is ook met KlikAanKlikUit te bedienen. Hiervoor gebruiken wij de inbouwschakelaar van KlikAanKlikUit, een speciale schakelaar voor zonwering, de ASUN-650. De zonwering kunnen we manueel bedienen met een losse KlikAanKlikUit afstandsbediening in de woonkamer. Maar ook op basis van het weer. In de App van Olisto kan je een regel (trigger) aanmaken om op basis van het weer op jouw locatie de zonwering naar beneden of omhoog te laten gaan.

Wil je weten hoe je in de app van Olisto instelt dat de zonwering vanzelf naar beneden gaat bij mooi weer op je locatie?

ASUN-650 ingebouwd in kabeldoos

KlikAanKlikUit Internet Control Station + app

KlikAanKlikUit zonwering schakelaar

App van OlistoMet Olisto gaan de waterfonteinen alleen aan als we thuis zijn én als het mooi weer is!

In onze tuin hebben we 2 fraaie waterfonteinen. Deze bedienen we met 2 KlikAanKlikUit buiten stopcontact schakelaars, de AGDR-3500. We hebben het zo ingesteld dat de waterfonteinen alleen aangaan op het moment dat we thuis zijn, het mooi weer is én dat het tussen een bepaald tijdvenster is. Maar ook dat deze weer vanzelf uit gaan bij niemand thuis of geen zon meer. Hiervoor hebben we in de app van Olisto een aantal triggs (regels) aangemaakt.

 

Wil je weten hoe je in de app van Olisto instelt dat de waterfontein(en) vanzelf aan gaan bij iemand thuis, mooi weer en tussen een bepaald tijdvenster?

Wil je weten hoe je in de app van Olisto instelt dat dat de waterfontein(en) vanzelf uit gaan bij niemand (meer) thuis?

Wil je weten hoe je in de app van Olisto instelt dat de waterfontein(en) vanzelf uit gaan als er geen zon meer is?

KlikAanKlikUit Internet Control Station + app

KlikAanKlikUit Startset voor buiten

App van OlistoBij waterlekkage bericht op je mobiel

In de garage in de tuin hebben we een zandfilterpomp staan voor het zomer zwembad. Mocht hier een waterlekkage ontstaan dan betekent dat hier een enorme hoeveelheid water vrij komt. Vandaar dat we hier de Trust waterlekkage detector hebben geplaatst. Op het moment dat er een waterlekkage is ontvangen we direct een push bericht op onze mobiele telefoon.

Wil je weten hoe je de Trust waterlekkage detector toevoegt in de app van KlikAanKlikUit en instelt op een push bericht bij waterlekkage

KlikAanKlikUit Internet Control Station + app

Trust Smarthome waterlekkage detector