Ons huis slim gemaakt met makkelijke smart home producten

In ons huis zijn bijna alle kamers slim gemaakt, van woonkamer, tuin tot zolder. Slimme oplossingen waarmee veel dagelijkse routines (zoals verlichting aan bij zonsondergang) of activiteiten (TV kijken, zonwering neer vanzelf bij zon) slim zijn geregeld. In ons slimme huis kiezen we bewust voor makkelijk te installeren, kant en klare, zo uit de verpakking te gebruiken smart home producten.

Onze domotica - de basis van ons slimme huis

De basis van al deze slimme oplossingen in ons huis worden gevormd door onze domotica: 4 centrale systemen, ook wel bridge of hub genoemd, van 4 verschillende smart home merken. Elk centraal systeem stuurt zijn deel van de slimme apparaten aan. Zo stuurt de bridge van Philips Hue de slimme Hue lampen aan, regelt het Internet Control Station van KlikAanKlikUit de overige verlichting en apparatuur, doet de hub van Tado dit voor de verwarming en zet de Logitech Harmony Elite de tv en multimedia op de juiste zender en instellingen.

Onze smart home producten

In ons slimme huis maken wij gebruik van diverse slimme smart home producten, zoals van Philips Hue, KlikAanKlikUit,Trust Smart Home, Logitech Harmony en Tado. En sinds kort gebruiken wij ook de spraakbediening van Google Home. Losse slimme producten maar die gecombineerd toch één slim huis maken.

Ons huis slim gemaakt

En hieronder zie je een overzicht van de kamers in ons huis die we slim hebben gemaakt en ook welke slimme toepassingen wij daar hebben gebruikt.
Advertentie