Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van jouw slimme fitting lampen


Ben je op zoek naar een GU10 fitting lamp of lampen voor je verlichting? Ons advies is om een slimme GU10 fitting lamp van Philips Hue te kopen.

Kies je fitting:

Ook voor het vervangen van je GU10 spot fitting lampen biedt Philips Hue je een drietal fraaie starterspakketten, waarmee je heel eenvoudig en in een handomdraai je verlichting slim kan maken en kan bedienen via je mobiele telefoon.

Starterspakket 1


Slimme lampen - GU10 - Warm wit en kleur

  • Inclusief Hue bridge voor bediening binnen- én buitenshuis

Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

De nieuwste generatie Hue kleur starterkit is uit! Nu inclusief dimmer switch (slimme draadloze schakelaar). Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue white en color ambiance starterkit. Met de bridge, 3 spots en de draadloze schakelaar haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met 16 miljoen kleuren en laat jouw verbeelding stralen. Ervaar de oneindige mogelijkheden van Hue en de meeslepende effecten op je muziek, tv en games. Bedien het licht via je smartphone of tablet of de meegeleverde draadloze schakelaar.

Starterspakket 2


Slimme lampen - GU10 - Warm wit en kleur

  • Koppeling via Bluetooth voor bediening binnenshuis

Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Haal kleur in huis met twee slimme LED-spots met GU10-fitting. Deze Philips Hue white and color ambiance lampen met 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten bieden alles wat je nodig hebt om je huis een geheel nieuwe uitstraling te geven. Bedien de lampen direct via Bluetooth, of maak verbinding met een Hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.

Starterspakket 3


Slimme lampen - GU10 - Wit en warmwit

  • Koppeling via Bluetooth voor bediening binnenshuis

Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Verlicht je woning met warmwit tot koel daglicht met deze twee Philips Hue white ambiance LED-spots met GU10-fitting. Je hebt altijd het juiste licht dankzij de 50.000 wittinten, die je helpen ontspannen, concentreren, lezen of energie opdoen. Bedien de slimme spots direct via Bluetooth of maak verbinding met een Hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.

Bekijk hier de installatie video:


Wat vinden wij van de lampen van Philips Hue?


'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we een groot deel van ons huis hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'