Ben je op zoek naar een universele afstandsbediening voor je tv en andere media? Ons advies is om een slimme afstandsbediening van het merk Logitech Harmony te kopen.

Met een universele afstandsbediening van Logitech Harmony kan je heel eenvoudig je tv en andere media apparatuur bedienen met één afstandsbediening. Weg met al die losse afstandsbedieningen. De installatie is heel eenvoudig. Uit eigen ervaring en gebruik een handig, prima werkend product wat een onmisbare plek heeft gekregen in ons slimme huis.

Logitech Harmony 665 - Geavanceerde Universele Afstandsbediening

  • vervangt tot 10 afstandsbedieningen

De Logitech Harmony 665 Geavanceerde Universele Afstandsbediening is eenvoudig in te stellen en te gebruiken en zorgt voor betere bediening van jouw thuisentertainment. Met de activiteitenknoppen schakel je met één druk op de knop de juiste apparaten in met de juiste instellingen. Pas 23 programmeerbare knoppen aan om meteen naar jouw favoriete kanalen te springen. Harmony-afstandsbedieningen werken met meer dan 270.000 apparaten, waaronder Apple TV en Roku.


Koop online of haal op in een Mediamarkt-winkel


Logitech Harmony Companion - Slimme universele Afstandsbediening met HUB

  • vervangt tot 8 afstandsbedieningen | bediening via een app

De Harmony Companion set bestaat uit de Harmony Hub en een Afstandsbediening. De HUB stelt je in staat de gratis Harmony App te downloaden om zo je smartphone in een universele afstandsbediening veranderen, inclusief 50 pictogrammen voor favoriete kanalen en bediening met één knop. Je kunt ervoor kiezen met je afstandsbediening of je smartphone je TV, NEST thermostaat, home cinemaset, Philips HUE verlichting of zelfs je gordijnen te bedienen.


Koop online of haal op in een Mediamarkt-winkel


Logitech Harmony 950 - Universele Afstandsbediening met Touchscreen

  • vervangt tot 15 afstandsbedieningen | Touchscreen

Met de Harmony 950 bedien je eenvoudig al je apparaten in huis. Denk hierbij niet alleen aan je tv, soundbar of home cinemaset, maar ook aan Philips Hue verlichting, je Nest thermostaat, mediaspelers en gamingconsoles. De Harmony 950 werkt met ruim 270.000 compatibele thuisentertainmentapparaten van meer dan 6000 merken.

Snel aan de slag
Geen gedoe meer met het vinden van codes voor afstandsbedieningen. Voeg apparaten eenvoudig toe door het modelnummer en merk in te voeren.

Personaliseren
Personaliseer de Harmony 950 met tot 50 favoriete kanalen, veelgebruikte opdrachten en uw eigen activiteiten waarbij meerdere apparaten met één druk op de knop worden ingeschakeld.

Accu
Houd de Harmony 950 opgeladen en klaar voor gebruik met het handige oplaadstation.
De vervangbare batterij heeft 20% meer vermogen dan die van oudere Harmony-afstandsbedieningen.

Logitech Harmony Elite - Slimme universele Afstandsbediening met HUB

  • vervangt tot 15 afstandsbedieningen | bediening via een app

De Logitech Harmony Elite is het beste van alles wat universele afstandsbedieningen te bieden heeft. Het is de krachtigste, intuïtiefste Harmony-afstandsbediening en geschikt voor de bediening van maximaal 15 apparaten en naadloze controle over jouw entertainment - en over jouw huis.
De Logitech Harmony Elite is niet alleen prachtig ontworpen, hij is ook nog eens zeer comfortabel ontworpen en volledig functioneel zodat hij precies doet wat je wilt. Je vingers vinden altijd de juiste knop, zelfs in het donker. De meegeleverde Harmony Hub geeft signalen door van de afstandsbediening of mobiele app naar apparaten, dus je hoeft jouw afstandsbediening niet op het apparaat te richten. Bedien apparaten in gesloten kastjes of achter muren, zelfs wanneer je niet thuis bent.


Wat vinden wij van de Logitech Harmony afstandsbedieningen?


'Wij gebruiken al jaren de universele afstandsbedieningen van Logitech als vervanging van al onze losse afstandsbedieningen. Eerst de Harmony One. En nu gebruiken wij de Harmony Elite. De Elite afstandsbediening is een echte aanrader, werkt perfect met onze TV en andere apparatuur zoals de Ziggo mediabox en Playstation. Een andere plus van de Elite afstandsbediening is dat je hiermee ook de Philips Hue lampen kan bedienen.'

Haal meer uit een Logitech Companion of Elite afstandsbediening!

  • Bedien je smart home verlichting van Philips Hue ook met deze afstandsbediening

Koppel de slimme verlichting van Philips Hue aan een Logitech Harmony Companion of Elite afstandsbediening en bedien ook je Hue verlichting in je huis met deze afstandsbediening!


Tip van onze website!