Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van jouw universele afstandsbediening


Super! Ons advies is om de Logitech Harmony Companion te kopen. Met deze universele afstandsbediening kan je tot 8 apparaten bedienen met één afstandsbediening en zelfs je mobiele telefoon wordt een afstandsbediening!

Met deze universele afstandsbediening van Logitech Harmony kan je heel eenvoudig je tv en andere media apparatuur bedienen met één afstandsbediening. Weg met al die losse afstandsbedieningen. De installatie is heel eenvoudig. Uit eigen ervaring en gebruik een handig, prima werkend product wat een onmisbare plek heeft gekregen in ons slimme huis.

Logitech Harmony Companion - Slimme universele Afstandsbediening met HUB

  • vervangt tot 8 afstandsbedieningen én bediening via een app

De Harmony Companion set bestaat uit de Harmony Hub en een Afstandsbediening. De HUB stelt je in staat de gratis Harmony App te downloaden om zo je smartphone in een universele afstandsbediening veranderen, inclusief 50 pictogrammen voor favoriete kanalen en bediening met één knop. Je kunt ervoor kiezen met je afstandsbediening of je smartphone je TV, NEST thermostaat, home cinemaset, Philips HUE verlichting of zelfs je gordijnen te bedienen.

Bediening met vegen en tikken
Veeg of tik met je duim over het scherm van je smartphone om het volume aan te passen, tussen kanalen te schakelen, snel vooruit of terug te spoelen, te pauzeren, af te spelen en vooruit of achteruit te springen.

Een smartphone-app die gewoon werkt
Voeg acht afstandsbedieningen samen in één eenvoudige app. Harmony is compatibel met ruim 225.000 thuisbioscoopapparaten. Uniek voor Harmony is onze gepatenteerde Smart State-technologie, die de stroom- en ingangsinstellingen van je apparaten onthoudt en deze automatisch aanpast op basis van wat je wilt doen.

Bediening van gameconsoles
De Harmony Ultimate Hub zet Wi-Fi®-signalen van je smartphone om in infrarood- en Bluetooth®-opdrachten die je apparaten kunnen interpreteren. Toegang tot internetservices zoals Netflix® en Hulu® via je PS3, PS4 Wii, WiiU, Xbox One of Xbox 360

Bedien apparaten achter gesloten kastjes
Met de Harmony Ultimate Hub kun je ook thuisbioscoopapparaten bedienen door gesloten kastdeurtjes of muren heen. Je hoeft je mobiele telefoon of afstandsbediening niet meer op je apparaten te richten. Je hoeft zich zelfs niet in dezelfde kamer te bevinden.


Mediamarkt online of in de winkel, bekijk hier de actuele prijs