Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van jouw universele afstandsbediening


Super! Ons advies is om de Logitech Harmony Elite te kopen. Met deze universele afstandsbediening kan je tot 15 apparaten bedienen met één afstandsbediening, wordt je mobiele telefoon ook een afstandsbediening en kan je ook je Philips Hue lampen bedienen.

Met deze super universele afstandsbediening van Logitech Harmony kan je heel eenvoudig je tv en andere media apparatuur bedienen met één afstandsbediening. Weg met al die losse afstandsbedieningen. De installatie is heel eenvoudig. Uit eigen ervaring en gebruik een handig, prima werkend product wat een onmisbare plek heeft gekregen in ons slimme huis.

Logitech Harmony Elite - Slimme universele Afstandsbediening met HUB

  • vervangt tot 15 afstandsbedieningen én bediening van slimme producten zoals Philips Hue

 

De Logitech Harmony Elite is het beste van alles wat universele afstandsbedieningen te bieden heeft. Het is de krachtigste, intuïtiefste Harmony-afstandsbediening en geschikt voor de bediening van maximaal 15 apparaten en naadloze controle over jouw entertainment - en over jouw huis.
De Logitech Harmony Elite is niet alleen prachtig ontworpen, hij is ook nog eens zeer comfortabel ontworpen en volledig functioneel zodat hij precies doet wat je wilt. Je vingers vinden altijd de juiste knop, zelfs in het donker. De meegeleverde Harmony Hub geeft signalen door van de afstandsbediening of mobiele app naar apparaten, dus je hoeft jouw afstandsbediening niet op het apparaat te richten. Bedien apparaten in gesloten kastjes of achter muren, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Tot 15 afstandsbedieningen in één
Door van 15 afstandsbedieningen één te maken, ontstaat er een eenvoudige en elegante manier om al jouw apparaten te bedienen. Je kunt voorgoed afscheid nemen van die warboel van afstandsbedieningen.

Bediening vanaf bijna overal
De meegeleverde Harmony Hub geeft signalen door van de afstandsbediening of mobiele app naar apparaten, dus je hoeft jouw afstandsbediening niet op het apparaat te richten. Bedien apparaten in gesloten kastjes of achter muren, zelfs wanneer je niet thuis bent.