Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van jouw slimme deurbel


Super! Ons advies is om een deurbel set van het merk KlikAanKlikUit te kopen. Een deurbel set van KlikAanKlikUit is flexibel, eenvoudig te installeren en wordt compleet geleverd met een nieuwe drukknop.

Met een complete én flexibele deurbel set met drukknop van KlikAanKlikUit hoef je geen deurbel meer te missen. Deze deurbel is zo flexibel dat je deze overal kan plaatsen. Oftewel veel gemak voor een relatief lage aanschafprijs. De installatie is heel eenvoudig. Uit eigen ervaring en gebruik een handig, prima werkend product wat een vast plekje heeft gekregen in ons slimme huis. 

Deurbel set 1

  • draadloos en flexibel

KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel met Spatwaterdichte Drukknop - ACDB-7000AC

Draadloze KlikAanKlikUit deurbel met 5 verschillende melodieën, 4 volumeniveaus en een LED-indicatielmapje.

Deze draadloze deurbel kan in elk binnenshuis stopcontact worden geplaatst.

Het is mogelijk om 1 van de 5 verschillende melodieën toe te wijzen aan verschillende zenders. Daarnaast het het LED-indicatielampje duidelijk aan wanneer de deurbel gaat.


Coolblue webshop, bekijk hier de actuele prijs

Deurbel set 2

  • draadloos, flexibel en draagbaar

KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel met Drukknop - ACDB-6600AC

Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Vooral op plaatsen waar veel geluid is door bijvoorbeeld wasmachines of muziek.

 

Sluit eenvoudig de deurbel aan op een stopcontact, installeer de drukknop gemakkelijk aan op de ingang van je huis en kies het gewenste volume en de melodie. Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.

 

Helder design: de deurbel past uitstekend bij jouw interieur dankzij het compacte en heldere design. Omdat het signaal van de drukknop zelfs door vloeren, deuren en muren gaat, kan de deurbel ook uit het zicht worden geplaatst. Bovendien is de deurbel voorzien van een LED lampje dat gedurende 15 seconden knippert wanneer de drukknop is geactiveerd. Ook heeft het een toegevoegde functie voor doven en slechthorenden.


Coolblue webshop, bekijk hier de actuele prijs