Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van jouw slimme deurbel


Super! Ons advies is om de KlikAanKlikUit ACDB-7000BC deurbel te kopen. Deze deurbel is super flexibel en wordt geleverd met een zender die je aan je bestaande drukknop bevestigd.

Met een complete én flexibele deurbel set met drukknop van KlikAanKlikUit hoef je geen deurbel meer te missen. Deze deurbel is zo flexibel dat je deze overal kan plaatsen. Oftewel veel gemak voor een relatief lage aanschafprijs. De installatie is heel eenvoudig. Uit eigen ervaring en gebruik een handig, prima werkend product wat een vast plekje heeft gekregen in ons slimme huis. 

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC Draadloze Deurbel Set voor bestaande drukknop


Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Vooral op plaatsen waar veel geluid is door bijvoorbeeld wasmachines of muziek.

Eenvoudig te installeren.
Installeer de ACDB-7000BC draadloze deurbel set eenvoudig en snel. Volg de draden van uw bestaande deurbel-drukknop naar de meterkast en haal deze los van de huidige installatie. Sluit de KlikAanKlikUit drukknop zender vervolgens aan op uw bestaande drukknop en plaats de deurbel (ontvanger) in een stopcontact.

Plug & Go
Sluit eenvoudig de deurbel aan op een stopcontact, installeer de drukknop gemakkelijk aan op de ingang van je huis en kies het gewenste volume en de melodie. Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.


Coolblue webshop, bekijk hier de actuele prijs