Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van jouw slimme binnen of buiten camera


Super! Ons advies is om een slimme camera te kopen. Met een slimme binnen camera kan je heel eenvoudig een ruimte of kamer in je huis in de gaten houden via je mobiel of tablet.

Met deze slimme binnen camera's kan je heel eenvoudig je huis in de gaten houden. De installatie is heel eenvoudig. Met de KlikAanKlikUit camera worden de opnames opgeslagen op een intern SD kaartje, dus geen abonnement kosten voor opslag. De Google Nest camera slaat de beelden op in de cloud, voor het terugkijken heb je een maandelijks abonnement nodig.

KlikAanKlikUit IPCAM-2000 -  WIFI IP Camera

  • Voor binnen | 1 megapixels

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in je huis als jij er niet bent? Met de Wi-Fi IP-camera van KlikAanKlikUit kun je altijd een oogje in het zeil houden.  Sluit de voedingsadapter (3 meter) aan op de IP-camera en download de gratis meertalige KlikAanKlikUit app voor op je tablet of smartphone. Via de WiFi-instellingen kun je verbinding maken met het netwerk van de IP-camera, waarna jouw IP-camera direct werkt. Bevestig de IP-camera vervolgens eenvoudig op de gewenste locatie met behulp van de bijgeleverde houder.


Google Nest Cam Indoor Beveiligingscamera

  • Voor binnen | 3 megapixels

Met de Nest Cam houd je contact met wat je dierbaar is. Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt. Je kunt de videobeelden niet continu bekijken. Daarom is de Nest Cam alert op beweging en geluid. En als er iets aan de hand is, stuurt hij een melding naar je mobiel. Je kan dan live meekijken op haarscherpe HD-video (1080p). Kijk, praat en luister: hoor wat er gebeurt en praat terug via de Nest-app.

 

De Nest Cam in het kort:
- Alles in de gaten houden met HD-video kwaliteit
- Zeer hoge beveiliging zodat alleen jij er bij kan
- Bestuur de camera met je telefoon of tablet via de Nest-app

 

Live meekijken of terugkijken
Bekijk live wat er thuis gebeurt of ga terug in de tijd met de kosteloze drie uur gebeurtenisgeschiedenis.*

 

* Bij elke Nest Cam krijg je automatisch een proefperiode van dertig dagen cadeau. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Als de proefperiode voorbij is, kun je een abonnement nemen via de Nest-app.

Kies je aantal: