Ben je op zoek naar een slimme camera om je huis mee in de gaten te houden? Dan hebben we een mooi passend advies voor je!

Met een slimme binnen of buiten camera kan je heel eenvoudig je huis in de gaten houden. De installatie is heel eenvoudig. De camera opnames worden opgeslagen op een interne SD kaart of in de cloud van het merk van de camera.

KlikAanKlikUit IPCAM-2000 -  IP (WIFI) Camera

  • Voor binnen | 1 megapixels | opnames op een interne SD kaart

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in je huis als jij er niet bent? Met de Wi-Fi IP-camera van KlikAanKlikUit kun je altijd een oogje in het zeil houden.  Sluit de voedingsadapter (3 meter) aan op de IP-camera en download de gratis meertalige KlikAanKlikUit app voor op je tablet of smartphone. Via de WiFi-instellingen kun je verbinding maken met het netwerk van de IP-camera, waarna jouw IP-camera direct werkt. Bevestig de IP-camera vervolgens eenvoudig op de gewenste locatie met behulp van de bijgeleverde houder.


Google Nest Cam Indoor Beveiligingscamera

  • Voor binnen | 3 megapixels | opnames in de cloud van het merk

Met de Nest Cam houd je contact met wat je dierbaar is. Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt. Je kunt de videobeelden niet continu bekijken. Daarom is de Nest Cam alert op beweging en geluid. En als er iets aan de hand is, stuurt hij een melding naar je mobiel. Je kan dan live meekijken op haarscherpe HD-video (1080p). Kijk, praat en luister: hoor wat er gebeurt en praat terug via de Nest-app.

 

De Nest Cam in het kort:
- Alles in de gaten houden met HD-video kwaliteit
- Zeer hoge beveiliging zodat alleen jij er bij kan
- Bestuur de camera met je telefoon of tablet via de Nest-app

 

Live meekijken of terugkijken
Bekijk live wat er thuis gebeurt of ga terug in de tijd met de kosteloze drie uur gebeurtenisgeschiedenis.*

 

* Bij elke Nest Cam krijg je automatisch een proefperiode van dertig dagen cadeau. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Als de proefperiode voorbij is, kun je een abonnement nemen via de Nest-app.

Kies je aantal:


KlikAanKlikUit IPCAM-3000 - Beveiligingscamera

  • Voor binnen en buiten | opnames op een interne SD kaart

Met deze KlikAanKlikUit beveiligingscamera met nachtzicht voor buiten kun je jouw tuin, auto of garage in de gaten houden. Je kunt live de beelden bekijken op de app. Zo weet je altijd wat er om je huis gebeurt. De beveiligingscamera kan eenvoudig binnen- of buitenshuis geplaatst worden. Het IP65 waterbestendig ontwerp in combinatie met de externe antenne voor goede draadloze prestaties en sterke metalen behuizing met zonneklep maken deze camera. Je verbindt de camera eenvoudig draadloos via je wifi-netwerk of bekabeld met een LAN-netwerk.


Koop online of haal op in een Coolblue-winkel


Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

  • Voor binnen en buiten | opnames in de cloud van het merk

De Nest Cam Outdoor houdt dag en nacht de wacht. Weer of geen weer. Hij wordt aangesloten op een buitenstopcontact en heeft dus nooit last van lege batterijen. En hij kan een melding sturen naar je mobiel wanneer hij activiteit detecteert. Hij laat je zelfs iets terugzeggen via de Nest-app.


Mis niets met Nest Aware.*
- Persoonsmeldingen. Zodat je weet dat er echt iemand is.
- Neem continu tot 30 dagen videobeelden op in de cloud.
- Maak clips of time-lapses om te downloaden en te delen.

*Met apart verkrijgbaar abonnement op Nest Aware. Elke camera wordt geleverd met een gratis proefperiode.

Kies je aantal:


Ring Spotlight Cam - Beveiligingscamera - Bedraad - Wit of zwart

  • Voor binnen en buiten | opnames in de cloud van het merk

De Ring Spotlight Cam is een beveilgingscamera met bewegingssensor én met 2 geïntegreerde spotlights, 2-weg audio met een speaker en microfoon én een 110dB sirene. De camera heeft een groothoek lens met een kristalheldere 1080p HD camera inclusief night vision. De bewegingssensoren zijn de meest vooraanstaande binnen de home-security markt. Door de super groothoek sensor met 270° zichtveld kan je zelfs om een hoekje beweging detecteren. De sensoren hebben zowel object- als persoonsherkenning die je onafhankelijk kan aan en uitzetten. Uiteraard kan je de gevoeligheid en de zones van de sensoren zelf bepalen.

Ring Cloud Video Recording
Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf van de Spotlight Cam een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende 6 maanden zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen.

Kies je kleur:


Ring Spotlight Cam - Beveiligingscamera - Met batterij - Wit of zwart

  • Voor binnen en buiten | opnames in de cloud van het merk | met batterij, dus echt draadloos

De Ring Spotlight Cam is een beveiligingscamera met bewegingssensor én met 2 geïntegreerde spotlights, 2-weg audio met een speaker en microfoon én een 110dB sirene. De camera heeft een groothoek lens met een kristalheldere 1080p HD camera inclusief night vision. De bewegingssensoren zijn de meest vooraanstaande binnen de home-security markt. Door de super groothoek sensor met 270° zichtveld kan je zelfs om een hoekje beweging detecteren. De sensoren hebben zowel object- als persoonsherkenning die je onafhankelijk kan aan en uitzetten. Uiteraard kan je de gevoeligheid en de zones van de sensoren zelf bepalen.

Oplaadbare batterij
Deze Spotlight cam heeft een oplaadbare batterij zodat je hem echt overal en heel eenvoudig kan installeren. Als je het handig vind kan je zelfs een extra oplaadbare batterij kopen, zodat je echt nooit meer zonder stroom hoeft komen te zitten.

Ring Cloud Video Recording
Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf van de Spotlight Cam een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende 6 maanden zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen.

Kies je kleur:Tip van onze website!