Onze keuzehulp

bij het kiezen van jouw slimme producten


Meerdere ruimtes in je huis kan je heel eenvoudig beveiligen met een draadloos alarmsysteem. Met het uitgebreide alarmsysteem van KlikAanKlikUit heb je dat zo voor elkaar!

Met dit over complete, slimme alarmsysteem van KlikAanKlikUit kan je heel eenvoudig meerdere ruimtes in je huis beveiligen en het alarm met één klik in- en uitschakelen met de meegeleverde afstandsbediening of via je mobiel of tablet. Dit alarmsysteem bevat meerdere bewegingsmelders en raam/deur contactsensoren, zodat je meerdere ruimtes in je huis kan beveiligen.

Alarmsysteem van Klikaanklikuit met internet controller

  • beveilig meerdere ruimtes en bedien met afstandsbediening of je mobiel

Met deze complete beveiligingsset bescherm je jouw huis optimaal tegen ongewenste bezoekers. De sensoren zorgen ervoor dat de luide sirene afgaat bij het openen van een deur of raam, of bij het detecteren van beweging.

Schakel het alarmsysteem eenvoudig aan of uit met de meegeleverde afstandsbediening. Ook op afstand kun je het alarmsysteem eenvoudig bedienen met de app die je koppelt aan het meegeleverde Control Station (ICS-2000). Zo kun je instellen dat je pushmeldingen ontvangt op je smartphone op het moment dat er beweging gedetecteerd wordt.