Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van een slim draadloos alarmsysteem


Een kamer of ruimte in je huis beveiligen en zien wat er gebeurt kan je heel eenvoudig doen met een draadloos alarmsysteem met camera. Met het super slimme alarmsysteem van Somfy of Gigaset heb je dat zo voor elkaar!

Somfy One - All-In-One alarmsysteem

  • Plug & Play, alles wat je nodig hebt met Full HD camera, sirene, bewegingsmelder én privacybescherming.

Plug & Play, alles wat je nodig hebt met Full HD camera, sirene, bewegingsmelder én privacybescherming.


Met Somfy One ben je in één keer klaar als het om jouw beveiliging gaat. En dat is wel zo makkelijk. Somfy One werkt helemaal stand alone. Je zet 'm gewoon op een strategisch slimme plek, activeert 'm met de Somfy Protect app en klaar is kees!

 

Zodra de camera een beweging signaleert, gaat het alarm af en krijg jij direct een push-bericht op je smartphone. Je kunt dan live meekijken en de camera zal automatisch 30 seconden video's opnemen. Deze video's kun je direct uploaden naar Dropbox, GoogleDrive of Onedrive en zijn 7 dagen lang gratis terug te kijken of te downloaden.

 

De sirene die afgaat zal al voor de nodige afschrikking zorgen. Maar je kunt natuurlijk ook meteen de politie waarschuwen. En als je even niet bereikbaar bent? Geen probleem. Je kunt verschillende mensen aan de app toevoegen die bij onraad een pushbericht krijgen. Zodat zij direct maatregelen kunnen treffen


Gigaset Smart Home Alarm - All you need box

  • Draadloze verbinding | Bediening via app | Alarmering via: app, e-mail en geluidssignaal

Met Gigaset’s All you Need box heb je alles wat je nodig hebt voor een slim en veilig huis. Met deze box heb je altijd je huis bij de hand en kun je meekijken wat er in huis gebeurt. Via je smartphone stream je de camera. Wilt u opnemen? Zonder abonnement tot max. 30 seconden, met een abonnement kunt u onbeperkt opnemen.

Wist je dat alle producten van Gigaset Alarm met elkaar kunnen samenwerken. Dus het is mogelijk om in te stellen dat wanneer de bewegingsmelder een beweging registreert de camera op de opname stand springt zodat de dief duidelijk op videobeeld staat. Met de infraroodfunctie heb je dag en nacht, altijd en overal haarscherp beeld.


De Gigaset Smart Home All you need box bestaat uit de onderstaande sensoren:
•Basis station: Verzamelt alle informatie en stuurt dit door naar je smartphone
•Beweginsmelder: Registreert elke beweging in huis.
•Smart HD camera: Live streamen en opnemen met haarscherp beeld, waar u ook bent.
•Universal sensor: Sensor voor elk type deur of raam, registreert ook temperatuur en luchtdruk in huis.

Tip! Ook leverbaar met Philips Hue starterkit