Ben je op zoek naar een radiatorknop voor je verwarming bijvoorbeeld als je stadsverwarming thuis hebt? Ons advies is om een slimme radiatorknop te kopen.

Kies je verwarming:

Met een slimme radiatorknop kan je heel eenvoudig je huidige radiatorknop van je verwarming vervangen, slim maken en je verwarming bedienen vanuit een app. Oftewel veel gemak, bijvoorbeeld als je stadsverwarming hebt en wat ook nog eens zorgt voor een besparing op je energierekening. De installatie is heel eenvoudig. 

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterkit - Met 2 slimme radiatorknoppen


tado° Slimme Thermostaten V3+ Starterskit met 2 slimme radiatorknoppen.

Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen

tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt. Dankzij de unieke vaardigheden van de Klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken thuis.


Uitbreiding:


Netatmo Pack - Slimme Thermostaat + 3 Slimme Radiatorkranen

  • deze slimme radiatorknop vervangt je huidige radiatorknoppen van je verwarming

De Netatmo thermostaat brengt slimme verwarming in uw huis. Wees in controle over de temperatuur in uw woning met de thermostaat voor op uw smartphone, tablets en laptops, designed door Starck. De intelligente thermostaat leert van uw dagelijkse leefgewoonten en leefstijl past automatisch haar programma daar op aan. Dankzij de Auto-Adapt functie voorspelt het ook het gewenste startmoment voor verwarming, afhankelijk van de isolatie van uw huis en buitentemperatuur. Op deze manier profiteert u van de juiste temperatuur op het juiste tijdstip en bovenal bespaart u tot 25% op uw verwarmingskosten, daarmee draagt u een steentje bij aan het milieu.


Blijf volledig in controle over uw centrale verwarming door externe toegang tot:

Veranderingen in temperatuur
Vrieskou en een afwezigheidsmodus
Monitoring van temperatuur en boiler activiteit
Opties voor het toevoegen of aanpassen van programma's, tijdzones of een ingestelde/ gewenste temperatuur
Onbeperkt aantal in te stellen temperaturen per dag en wekelijkse programma's
Al uw data is beschikbaar in grafiekvorm: breng uw energieverbruik in beeld. Uw temperatuur in huis en boiler activities worden continu geregistreerd in de App. Elke maand, uw persoonlijke Energie Besparings Rapport geeft u inzicht in uw verbruik en helpt u uw verwarming effectivier te plannen.

Uw nieuwe Netatmo thermostaat is compatibel met gas, olie en houtboilers en vervangt eenvoudig uw bestaande bekabelde of draadloze thermostaat.

Starterspakket:

Uitbreiding:


Tip van onze website!