Je lampen met een stekkerdraad kan je heel eenvoudig slim bedienen via je mobiel of tablet. Met de slimme stekkers van TP-Link heb je dat zo voor elkaar!

Met een draadloze stopcontact schakelaar ( slimme stekkers) kan je heel eenvoudig je huidige verlichting slim en met één klik bedienen met een app op je mobiel of tablet. Oftewel veel gemak voor een relatief lage aanschafprijs. De installatie is heel eenvoudig. 

Kies je bediening:

TP-Link HS100 Triple pack - Wifi Smart Plug / slimme stekker

  • Bediening via je mobiel of tablet

De TP-Link HS100 - Triple pack is een set van 3 slimme stekker waar je apparaten, die aangesloten zijn op de plug, vanop afstand mee kan beheren. Je bedient de apparaten via je smartphone of tablet, zelfs vanop afstand. Hiervoor heb je enkel een stabiele internetverbinding nodig.

TP-Link HS110 - Wifi Smart Plug / slimme stekker

  • Bediening via je mobiel of tablet

De TP-Link HS110 is een slimme stekker met energie monitoring waarmee je apparaten die verbonden zijn met de plug op afstand mee kunt beheren. Dit kan overal waar je internet hebt vanaf je smartphone of tablet.

Haal nu ook snel internet in je hele huis

De TP-Link RE200 is een (wireless) range extender voor basis netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE200 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband.


Tip van onze website!