Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van jouw slimme fitting lampen


Ben je op zoek naar een E14 fitting lamp of lampen voor je verlichting? Ons advies is om een slimme E14 fitting lamp van Philips Hue te kopen.

Kies je fitting:

De slimme LED fitting lampen van Philips Hue zijn niet alleen energiezuinig, maar ook super comfortabel in bediening. Met één druk op de knop verander je de sfeer in je kamer in precies de gewenste kleur en sterkte die jij wilt. Niet voor niets zijn de Philips Hue lampen uitgeroepen tot de beste smart home verlichting. Ons advies is dan ook om de slimme E14 fitting lampen van Philips Hue te kopen, een echte aanrader voor je huis!

Duopack - Philips Hue - White - 2 x E14 lampen - Bluetooth

  • Koppeling via Bluetooth | bediening via je mobiele telefoon binnen een straal van 10 meter | maximaal 10 Hue lampen

Haal aangenaam zacht warmwit licht in huis met deze slimme Philips Hue E14 white LED-kaarslampen.

Je kunt de kaarslampen gebruiken in elke armatuur die een kleine E14-fitting heeft en ze vormen het stralend middelpunt van elke kroonluchter. Als je de Philips Hue Bluetooth app op je smartphone of tablet hebt, kun je ze gemakkelijk via Bluetooth in- en uitschakelen of dimmen. Wil je meer slimme functies, maak dan verbinding met een Hue bridge. De bridge biedt toegang tot verlichtingsfuncties zoals het personaliseren van lichtscènes en het instellen van timers.

Losse lamp - Philips Hue - White - 1 x E14 lamp - Bluetooth

  • Koppeling via Bluetooth | bediening via je mobiele telefoon binnen een straal van 10 meter | maximaal 10 Hue lampen

Deze volledig dimbare Philips Hue slimme E14 LED-kaarslamp geeft een aangename, zachte warmwitte gloed.
De lamp past in elk armatuur met een kleine E14-fitting, en de vorm van de kaarslamp komt uitstekend tot zijn recht in een kroonluchter. Je bedient de Philips Hue white kaarslamp direct via Bluetooth met de Philips Hue Bluetooth app op je smartphone of tablet. Je kunt echter ook verbinding maken met een Hue bridge voor toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.

Philips Hue Kaarslamp - White and Color Ambiance- 2-pack

  • Let op: Hue bridge nodig

Onbegrensde mogelijkheden voor geweldige ervaringen

Voeg een Philips hue white and color ambiance kaarslamp toe aan uw Philips hue-systeem en verrijk uw huis met gekleurd en wit licht van hoge kwaliteit. Koppel de lamp met de Philips hue bridge en stel het licht in zoals u wilt.

 

Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren in de hue-app om de verlichting af te stemmen op uw stemming. Gebruik een favoriete foto en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters. Sla uw favoriete lichtinstellingen op en gebruik ze wanneer u maar wilt.

Hue bridge nodig:


Bekijk hier de installatie video:

Wat vinden wij van de lampen van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we een groot deel van ons huis hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'

Tip van onze website!