Onze keuzehulp

Gratis advies bij het kiezen van jouw slimme deurbel


Super! Ons advies is om een slimme deurbel met camera van het merk Ring te kopen. Met deze populaire camera's krijg je een bericht als er iemand voor de deur staat én kan je live meekijken en praten!

Ring Video Deurbel 1 

  • Draadloze deurbel met camera en geluid voor tablets en smartphones

De Ring Video Deurbel beschikt over een 720P HD camera met uitstekend nachtzicht over de gehele omgeving rondom je voordeur. Bewegingsmelingen worden verzonden via de gratis RING™ app (iOS and Android) en waarschuwen je bij (ongewenst) bezoek maar uiteraard ook zodra de postbode zijn pakketjes komt afleveren. Ben je niet thuis? Spreek direct de persoon voor je deur aan om te vertellen wat hij of zij mag doen.

Kies je kleur:

Ring Video Deurbel Pro

  • Deurbel met camera en geluid voor tablets en smartphones inclusief gong + thuis installatie mogelijk (optioneel)

De Ring Video Deurbel Pro is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de full HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Door de motion sensor kan je zelfs al beweging zien rondom je huis voordat er überhaupt wordt aangebeld. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. Ook is communiceren met de persoon die voor je deur staat mogelijk. Er zit een speaker en een microfoon in de deurbel. Als laatste is het ook nog mogelijk om alle beelden via de cloud service (tegen betaling) te bewaren. De beelden worden maximaal 60 dagen voor je bewaard. De deurbel en applicatie zijn gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik.

Inclusief thuis installatie:


Deze set kopen met thuisinstallatie?
Dat kan ook bij Coolblue. Bekijk hier de actuele prijs

Ring Video Deurbel 2 

  • Draadloze deurbel met camera en geluid voor tablets en smartphones

Met de Ring Video Deurbel 2 hou je niet alleen je huis in de gaten maar zie, hoor en spreek je met iedereen die bij je aanbelt, van waar je ook bent. Je hebt altijd een directe verbinding met de deurbel via de app op je telefoon, pc of tablet. Door de nieuwe 1080HD groothoek camera zie je direct wie er is en door de ingebouwde speakers en microfoon kan je praten met degene die voor de deur staat. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt maar je kan hem zelf ook altijd op afstand aanzetten en door de infrarood functie heb je dan zelfs als het donker is kristalhelder beeld. Via de app ontvang je melding van beweging voor je deur. De bewegingssensor kan je zeer makkelijk instellen en aanpassen naar jouw situatie.

Inclusief gong voor geluid in je huis:


Deze set kopen met thuisinstallatie?
Dat kan ook bij Coolblue. Bekijk hier de actuele prijs