tado nieuwe functie: Energy IQ

Gepubliceerd op 8 december 2021 om 17:30

tado nieuwe functie: Energy IQ

tado heeft een nieuwe functie toegevoegd in de app: Energy IQ.

Met Energy IQ kun je op een slimme manier inzicht krijgen in je energiegebruik zodat je nog beter je energiegebruik en verwarmingskosten (en dus je energiekosten) kunt beheersen. Wel zo handig in een tijd als deze waarin de energieprijzen enorm stijgen.

 

Energy IQ maakt gebruik van je slimme meter voor het ophalen van je actuele energiegebruik. Deze data gebruikt tado als een extra controle over de uitgaven voor verwarmingsgebruik. 

Hieronder een overzicht van de slimme functies van Energie IQ (bron: tado website).

Energy IQ zorgt ervoor dat gebruikers hun exacte verwarmingskosten en energieverbruik kunnen zien, wanneer ze maar willen. Binnenkort zal Energy IQ er ook voor zorgen dat gebruikers wijzigingen kunnen aanbrengen, zoals het tot op detailniveau instellen van temperaturen en energiebesparende functies. Hierdoor zullen de verwarmingskosten overeenkomen met het budget en comfortniveau van een huishouden. In de tado°-app kunnen gebruikers eenvoudig de energiebesparende functies zoals Geolocatie, Open Raam Detectie of Aanpassing aan Weersvoorspellingen aan- of uitzetten, zodat ze zelf de bijbehorende effecten en besparingen op hun energierekening kunnen zien.

 

tado°'s Energy IQ feature is ‘s werelds eerste oplossing die een tastbaar verband legt tussen verwarmingsgedrag en daadwerkelijke energiekosten. De temperatuur in huis en tado°’s slimme control features worden gecombineerd met data van de analoge meter of slimme meter en met slimme algoritmes van tado°. Dankzij deze toepassing hoeven tado°-gebruikers zich nooit meer zorgen te maken over hoe hoog de maandelijkse verwarmingsrekening zal zijn, omdat tado° op elk moment de verwachte kosten laat zien. Gebruikers hoeven alleen maar de tado°-app te openen.

 

Voor meer informatie over Enerqy IQ klik hier:

tado° introduceert Energy IQ, ‘s werelds eerste slimme thermostaat app-feature die gebruikers helpt bij het beheersen van hun energiekosten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.