Nieuwe review: KlikAanKlikUit ACST-9900 slimme wandknop

Gepubliceerd op 2 januari 2021 om 10:56

Op een makkelijke manier je lampen of apparaten draadloos én slim bedienen dat kun je met de nieuwe wandschakelaar van KlikAanKlikUit:

 

de KlikAanKlikUit ACST-9900 slimme wandknop 

 

Met deze wandknop (of losse tafel- of bureauknop) kun je je lampen of apparatuur comfortabel en draadloos bedienen door deze te koppelen aan een KlikAanKlikUit Start Line ontvanger of aan een KlikAanKlikUit ledlamp.

Wil je meer uit deze wandknop halen, koppel dan de wandknop met de KlikAanKlikUit Smart Bridge (los verkrijgbaar). En je kunt de wandknop slim programmeren vanuit een app op je mobiele telefoon.

Wat een mooie product is deze slimme wandknop!

Ben je net begonnen met KlikAanKlikUit, dan is de slimme wandknop een handige extra bedienpunt voor het aan/uit schakelen van je KlikAanKlikUit Start Line ontvangers of LED lampen.

Heb je net als ons al meer KlikAanKlikUit in huis, dan zit de meerwaarde echt in het koppelen met het Internet Control Station en het slim kunnen programmeren van de slimme wandknop. Voeg regels en scenes toe aan de Aan- en Uit knop van de wandknop en een wereld van mogelijkheden gaat voor je open!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.