Voor nog geen 50 euro je elektrische zonwering bedienen vanaf elke plek in huis

Gepubliceerd op 26 september 2020 om 10:37

Je hebt een elektrische zonwering. Maar de bediening van de zonwering, zoals bijvoorbeeld een draaiknop bediening, zit op een vaste plek in je huis. Hoe makkelijk zou het zijn als je je elektrische zonwering kunt bedienen vanaf elke plek in huis! En dat voor nog geen 50 euro, hoe relaxed is dat!

Wij hebben de oplossing!

Het enige wat je hoeft te doen is de huidige vaste bediening van je elektrische zonwering, zoals een draaiknop bediening.  te vervangen met een inbouw zonwering schakelaar. 

 

Wij adviseren de inbouw zonwering schakelaar van KlikAanKlikUit. KlikAanKlikUit heeft een betaalbaar en heel goed werkende inbouw zonwering schakelaar (wij gebruiken deze al jaren), de KlikAanKlikUit ASUN-650 inbouw zonwering schakelaar.

De KlikAanKlikUit ASUN-650 inbouw zonwering schakelaar

Installatie

De installatie van de inbouw zonwering schakelaar is vrij eenvoudig, de meegeleverde handleiding geeft duidelijk aan welke stappen je moet doen. Wij hebben een basis kennis van elektroinstallaties en hebben de inbouw zonwering schakelaar zelf aangesloten. De inbouw zonwering schakelaar sluit je aan door de kleurkabels van je huidige zonwering bedienen aan te sluiten op de juiste plek in de inbouw zonwering schakelaar.

Heb je geen basis kennis van elektroinstallaties, raadpleeg dan uiteraard een elektricien om de installatie te laten doen.

De inbouw zonwering schakelaar  aangesloten op onze zonwering

Bediening van je zonwering

Nadat je de KlikAanKlikUit inbouw zonwering schakelaar hebt aangesloten aan je elektrische zonwering  kun je je zonwering bedienen met een KlikAanKlikUit zender naar keuze. KlikAanKlikUit heeft een uitgebreid assortiment draadloze zenders die je kunt gebruiken. Wil je je elektrische zonwering bedienen vanaf elke plek in huis, dan adviseren wij om te kiezen voor een KlikAanKlikUit afstandsbediening

Een KlikAanKlikUit afstandsbediening is 100% draadloos en kun je overal in huis gebruiken (binnen een straalbereik van 30 meter). Neem de afstandsbediening met je mee en je kunt je zonwering bedienen vanaf de plek in huis waar je op dat moment bent. Ideaal!

Welke producten heb je nodig?

Met onderstaande producten kun je je elektrische zonwering bedienen vanaf elke plek in huis! En dat voor nog geen 50 euro!


KlikAanKlikUit inbouw zonwering schakelaar

KlikAanKlikUit AYCT-102 afstandsbediening

Elektrische zonwering ook bedienen vanuit een app?

Heb je de KlikAanKlikUit inbouw zonwering schakelaar aangesloten en wil je eigenlijk je zonwering ook kunnen bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon?

Ook dat kan met KlikAanKlikUit!
Het enige wat je dan hoeft te doen is het KlikAanKlikUit ICS-2000 Internet Control Station te kopen. De KlikAanKlikUit inbouw zonwering schakelaar koppel je aan het KlikAanKlikUit Internet Control Station. En je kunt je zonwering ook bedienen vanuit de KlikAanKlikUit app op je mobiele telefoon. Dit gebruiken wij ook en is echt een geweldige aanvulling. Ok, het wordt dan wel meer dan 50 euro, maar de mogelijkheden van het Internet Control Station zijn eindeloos!

Blog zonwering KlikAanKlikUit ICS-2000 Internet Control Station | Ons slimme huis

KlikAanKlikUit ICS-2000 Octopus Internet Control Station - Draadloze bediening via smartphone en tablet

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.