Ideaal, je lampen vanzelf aan bij zonsondergang

Gepubliceerd op 5 september 2020 om 14:56

Herken je dit? Bij zonsondergang opstaan om de lampen in je kamer aan te zetten?

Hoe makkelijk zou het zijn als de lampen in je kamer vanzelf zouden aangaan bij zonsondergang! Heel makkelijk! Met een setje draadloze stopcontactstekkers en een draadloze schemersensor van KlikAanKlikUit heb je dat zo voor elkaar!

Hoe? Sluit je lampen met een stekkerdraad aan op een van de draadloze stopcontactstekkers van KlikAanKlikUit en combineer deze stekkers met een draadloze schemersensor van KlikAanKlikUit. Zodra de schemersensor detecteert dat de zon onder gaat schakelt de schemersensor automatisch je lampen in.

In 3 stappen zo geregeld!

Stap 1

Steek de stopcontactstekker in het stopcontact.

Stap 2

Steek de stekker van je lamp in de stopcontactstekker.

Stap 3

Koppel de stekker met de draadloze schemersensor en klaar!

Wat heb je hiervoor nodig?

Niet veel! Een setje draadloze stopcontactschakelaars en een draadloze schemersensor van KlikAanKlikUit en je kunt je lampen vanzelf laten inschakelen bij zonsondergang.

KlikAanKlikUit Startset - 3 Schakelaars met Afstandsbediening

KlikAanKlikUit Draadloze Schemersensor voor Binnen  en Buiten

Reactie plaatsen

Reacties

Leo Janssen
3 jaar geleden

Beste lezer,
De verlichting inschakelen op het moment dat het gaat schemeren werkt prima. Ik weet niet hoe ik het UIT-signaal van de schemersensor moet instellen (gebruiken) om de verlichting uit te schakelen?
met vriendelijke groet,
Leo

Paul
3 jaar geleden

De verlichting inschakelen bij zonsondergang kan ook prima geregeld worden vanuit de Kaku app, zonder de schemer sensor. Je kunt zelfs de lampen bv een half uur eerder aan laten gaan.