Handig, al je kamerlampen inschakelen met één druk op een knop

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 22:21

Herken je dit? Elke avond dat rondje door de woonkamer om al je losse lampen in te schakelen?

Hoe makkelijk zou het zijn als je alle lampen in de woonkamer met één druk op een knop kunt inschakelen? Heel makkelijk! En het goede nieuws is, je hebt dit zo geregeld! Hoe? Vervang je huidige losse fitting lampen met  slimme, energiezuinige LED fitting lampen. En je kunt je lampen heel eenvoudig in- en uitschakelen met één druk op een knop vanuit een app op je mobiele telefoon.

Hoe werkt het?

Je huidige losse fitting lampen (gloei- of halogeenlampen) verwijder je uit de fitting van je lamp. De slimme lamp van Hue plaats je in de fitting van je lamp en zet je aan. De lamp koppel je daarna eenvoudig vanuit de Hue-app op je mobiele telefoon met je thuis internet. En je kunt je lampen super comfortabel in- en uitschakelen met één druk op een knop. In 3 stappen heb je dit zo geregeld!

Stap 1

Verwijder je huidige fitting lamp.

Stap 2

Plaats de Hue slimme LED lamp.

Stap 3

Schakel je lampen in met één druk op een knop!

Wat vinden wij van slimme lampen?

Wij van ons slimme huis gebruiken de slimme lampen van Philips Hue al jaren en zijn enthousiast! Hieronder zie je een aantal redenen waarom wij met veel plezier gebruik maken van slimme lampen. Willen we terug naar traditionele gloei- en spaarlampen? Nee, absoluut niet! Het grootste voordeel van slimme lampen blijft voor ons de automatische aansturing (zoals lampen vanzelf aan bij zonsondergang) en de fantastische kleur- en sfeerbeleving die je hebt met slimme lampen. 

Ook starten met slimme lampen, begin met een starterspakket:

Met een Philips Hue starterspakket haal je het beste in huis! Een starterspakket wordt compleet geleverd, inclusief een Hue bridge voor alle slimme Hue toepassingen, zoals bediening buitenshuis. De slimme lampen bedien je vanuit een app op je mobiele telefoon.


Philips Hue starterspakket met 3 slimme E27 grote fitting lampen

Philips Hue starterspakket met 3 slimme GU10 spot fitting lampen

Philips Hue starterspakket met 3 slimme E27 grote fitting lampen én met Google Home speaker

Of kies voor de losse slimme fitting lampen van Philips Hue

Ook kun je kiezen voor losse slimme fitting lampen. Deze zijn goedkoper in aanschaf en koppel je eenvoudig via Bluetooth met je mobiele telefoon. Deze lampen bedien je binnenshuis vanaf een straal van 10 meter vanuit een app op je mobiele telefoon.


2 losse slimme E27 grote fitting lampen

2 losse slimme E14 kleine fitting lampen

2 losse slimme GU10 spot fitting lampen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.