Nieuw: Agunto smarthome producten

Gepubliceerd op 13 november 2022 om 02:19

Altijd leuk om een blog te maken over iets nieuws in de markt.

Agunto is een Nederlands bedrijf gedreven door 2 enthousiaste smart home ontwikkelaars / liefhebbers. Met een breed aanbod van slimme producten biedt Agunto een mooie basis voor het slim maken van je eigen huis. 

Waar Agunto voor staat is dat zij het smarthome merk zijn voor de beginnende smarthome gebruiker. Met eenvoudig te gebruiken en betaalbare producten bieden zij een gemakkelijke start-up van je eigen slimme huis. Zo is er de Agunto smart plug waarmee je traditionele lampen slim kunt bedienen vanuit een app op je mobiel. Ook meet deze slimme stekker het energiegebruik van je aangesloten apparaat. Wil je je huis beveiligen met camera's, ook dan kan je terecht bij Agunto. Beveilig je huis eenvoudig en snel met een Agunto slimme binnen- of buitencamera.

 

Een gezond klimaat in huis is erg belangrijk. En om je daarbij te helpen heeft Agunto een handig en vooral slim apparaat ontwikkeld: de Agunto luchtkwaliteitsmeter. Zo meet deze slimme meter de CO2 waardes, luchtvochtigheid, temperatuur en stofdeeltjes. De waardes van deze meter kun je aflezen op het fraaie display of in de app. Ook geeft de meter adviezen wat te doen als bepaalde waardes worden bereikt.

Alle apparaten van Agunto zijn te bedienen en onderling slim te koppelen vanuit de Agunto app welke is te downloaden in de Play Store of App Store.

 


Agunto smart plug

Agunto luchtkwaliteitsmeter

Agunto buitencamera


Voor meer informatie over Agunto verwijzen we graag naar hun website: Agunto - Maak jouw nieuwe smarthome

Of bestel de Agunto producten direct op bol:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.