Alsjeblieft, ons advies!

Met onderstaande starterssets maak je je verlichting op een eenvoudige manier slim door je huidige gloei-, spaar- of ledlampen te vervangen met slimme én energiezuinige LED lampen.

Starter optie 1


Startersset Ambiance van Philips Hue

Met de bridge, 3 lampen en de dimmer switch (slimme draadloze schakelaar) haal je direct de juiste sfeer in huis. Bedien je lampen op de manier die jij wilt! Via een smartphone of tablet of met de dimmer switch stel jij de lampen zoals jij wilt, van wit tot warm wit.

Wil je deze set snel in huis hebben? Koop deze set bij bol.com!

Starter optie 2


Startersset Color van Philips Hue

De nieuwe Hue Color starterkit is uit! Nu inclusief dimmer switch (slimme draadloze schakelaar). Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue white en color starterkit. Via een smartphone of tablet of met de dimmer switch stel jij de lampen zoals jij wilt, van wit tot elke fantastische kleur die je kan bedenken!

Wil je deze set snel in huis hebben? Koop deze set bij bol.com!

Starter optie 3 


Startersset Color met Google Home mini

Vraag Google om de verlichting te dimmen, de kleuren aan te passen en nog veel meer. Philips Hue en Google Assistent bieden je samen een simpele en handige oplossing om je lampen thuis te bedienen. Installeren is zo gebeurd. Stel je Google Home Mini in, installeer je Philips Hue Bridge en lampen. En koppel ze vervolgens in de Google Home app op iOS of Android.

Wil je deze set snel in huis hebben? Koop deze set bij bol.com!

Starter optie 4


Startersset spots Color van Philips Hue

Met de bridge, 3 spots en de draadloze schakelaar haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met 16 miljoen kleuren. Via een smartphone of tablet of met de dimmer switch stel jij de lampen zoals jij wilt, van wit tot elke fantastische kleur die je kan bedenken!

Wil je deze set snel in huis hebben? Koop deze set bij bol.com!


Hoe eenvoudig werken slimme LED lampen? Zo eenvoudig!

1. Verwijder je huidige fitting lamp uit je verlichting

2. Plaats de slimme LED lamp in je verlichting

3. Koppel en bedien je verlichting met de afstandsbediening of vanuit de app