Home » Advieswijzer » Veilig huis

Een veilig huis en snel kunnen ingrijpen, dat is wat deze slimme melders bieden!


Draadloze rookmelder van Trust Smart Home

Bestel dit product voordelig bij bol.com


Deze Trust Smart Home draadloze rookmelder is compact, eenvoudig te installeren en het nieuwste model van Trust Smart Home.

De rookmelder is super accuraat en geeft een helder, luid signaal bij rook- of brandmelding.

Je kan deze rookmelder (of meerdere) los gebruiken. Maar door deze te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit ontvang je een bericht op je mobiel bij een rookmelding, kan je de actuele sensor- en batterijstatus zien en zelfs verlichting laten aangaan bij een rookmelding.

Wat vinden wij van deze draadloze rookmelder?

'We hebben drie van deze draadloze rookmelders nu langer dan 2 maanden in gebruik, En ze werken nog steeds zoals het moet. Zonder verstoringen of loze alarmmeldingen. Ook de batterijstatus in de app toont dat de batterijen ook na 2 maanden nog helemaal vol zijn, dus prima!'

Lees hier onze volledige review.


Waterlekkage detector van Trust Smart Home

Bestel dit product voordelig bij bol.com


Waterlek bij je wasmachine, centrale verwarming of een andere plek met water? Met deze Trust Smart Home waterlekkage detector ben je er snel bij!

Door de waterlekkage detector te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) ontvang je een bericht op je mobiel of tablet op het moment dat de sensor een waterlek heeft gedetecteerd. Ook kan je de actuele sensor- én batterijstatus bekijken.

Wat vinden wij van deze waterlekkage detector?

'Bij sommige apparaten, zoals een waterlekkage detector, weet je pas echt zeker of ze werken door een test te doen. En daarom hebben we ook een test gedaan door de sensor in een lege bak te plaatsen en hierin water te doen. En inderdaad. de sensor geeft netjes door op onze mobiel dat er water is gedetecteerd.'

Lees hier onze volledige review.