Home » Advieswijzer » Universele afstandsbediening

Hoe herkenbaar, al die afstandsbedieningen op een rij om even tv te kijken. Met een afstandsbediening van Logitech is dat echt verleden tijd!


Logitech Harmony 665 - Geavanceerde Universele Afstandsbediening

Bestel dit product voordelig bij bol.com!


De Logitech Harmony 665 Geavanceerde Universele Afstandsbediening is eenvoudig in te stellen en te gebruiken en zorgt voor betere bediening van jouw thuisentertainment. Met de activiteitenknoppen schakel je met één druk op de knop de juiste apparaten in met de juiste instellingen. Pas 23 programmeerbare knoppen aan om meteen naar jouw favoriete kanalen te springen. Harmony-afstandsbedieningen werken met meer dan 270.000 apparaten, waaronder Apple TV en Roku.


Logitech Harmony Companion - Universele Afstandsbediening en HUB

Bestel deze set voordelig bij bol.com!


De Harmony Companion set bestaat uit de Harmony Hub en een Afstandsbediening. De HUB stelt je in staat de gratis Harmony App te downloaden om zo je smartphone in een universele afstandsbediening veranderen, inclusief 50 pictogrammen voor favoriete kanalen en bediening met één knop. Je kunt ervoor kiezen met je afstandsbediening of je smartphone je TV, NEST thermostaat, home cinemaset, Philips HUE verlichting of zelfs je gordijnen te bedienen.


Logitech Harmony Elite - Universele Afstandsbediening met HUB

Bestel deze set voordelig bij bol.com!


De Logitech Harmony Elite is het beste van alles wat universele afstandsbedieningen te bieden heeft. Het is de krachtigste, intuïtiefste Harmony-afstandsbediening en geschikt voor de bediening van maximaal 15 apparaten en naadloze controle over jouw entertainment - en over jouw huis

Wat vinden wij van de Logitech Harmony afstandsbedieningen?

'Wij gebruiken al jaren de universele afstandsbedieningen van Logitech als vervanging van al onze losse afstandsbedieningen. Eerst de Harmony One. En nu sinds een aantal maanden gebruiken wij de Harmony Elite. De Elite afstandsbediening is een echte aanrader, werkt perfect met onze TV en andere apparatuur zoals de Ziggo mediabox en Playstation. Een andere plus van de Elite afstandsbediening is dat je hiermee ook de Philips Hue lampen kan bedienen.'