Home » Advieswijzer » Universele afstandsbediening

 Al die afstandsbedieningen op een rij om even tv te kijken. Met een universele afstandsbediening van Logitech is dat niet meer nodig!

Logitech Harmony 665 - Geavanceerde Universele Afstandsbediening

  • vervangt tot 10 afstandsbedieningen

De Logitech Harmony 665 Geavanceerde Universele Afstandsbediening is eenvoudig in te stellen en te gebruiken en zorgt voor betere bediening van jouw thuisentertainment. Met de activiteitenknoppen schakel je met één druk op de knop de juiste apparaten in met de juiste instellingen. Pas 23 programmeerbare knoppen aan om meteen naar jouw favoriete kanalen te springen. Harmony-afstandsbedieningen werken met meer dan 270.000 apparaten, waaronder Apple TV en Roku.


Koop deze afstandsbediening bij coolblue voor € 69,99

Logitech Harmony Companion - Slimme universele Afstandsbediening met HUB

  • vervangt tot 8 afstandsbedieningen én bediening via een app

De Harmony Companion set bestaat uit de Harmony Hub en een Afstandsbediening. De HUB stelt je in staat de gratis Harmony App te downloaden om zo je smartphone in een universele afstandsbediening veranderen, inclusief 50 pictogrammen voor favoriete kanalen en bediening met één knop. Je kunt ervoor kiezen met je afstandsbediening of je smartphone je TV, NEST thermostaat, home cinemaset, Philips HUE verlichting of zelfs je gordijnen te bedienen.


Koop deze afstandsbediening bij coolblue voor € 89,99  

Logitech Harmony Elite - Slimme universele Afstandsbediening met HUB

  • vervangt tot 15 afstandsbedieningen én bediening via een app

De Logitech Harmony Elite is het beste van alles wat universele afstandsbedieningen te bieden heeft. Het is de krachtigste, intuïtiefste Harmony-afstandsbediening en geschikt voor de bediening van maximaal 15 apparaten en naadloze controle over jouw entertainment - en over jouw huis.
De Logitech Harmony Elite is niet alleen prachtig ontworpen, hij is ook nog eens zeer comfortabel ontworpen en volledig functioneel zodat hij precies doet wat je wilt. Je vingers vinden altijd de juiste knop, zelfs in het donker. De meegeleverde Harmony Hub geeft signalen door van de afstandsbediening of mobiele app naar apparaten, dus je hoeft jouw afstandsbediening niet op het apparaat te richten. Bedien apparaten in gesloten kastjes of achter muren, zelfs wanneer je niet thuis bent.


Koop deze afstandsbediening bij coolblue voor € 199,00 


Wat vinden wij van de Logitech Harmony afstandsbedieningen?

'Wij gebruiken al jaren de universele afstandsbedieningen van Logitech als vervanging van al onze losse afstandsbedieningen. Eerst de Harmony One. En nu gebruiken wij de Harmony Elite. De Elite afstandsbediening is een echte aanrader, werkt perfect met onze TV en andere apparatuur zoals de Ziggo mediabox en Playstation. Een andere plus van de Elite afstandsbediening is dat je hiermee ook de Philips Hue lampen kan bedienen.'