Home » Advieswijzer » Spraakbediening

Ok, in het Engels vragen dat het licht uit moet wilden we niet. Maar nu Google Home in het Nederlands is zijn we verkocht!


Google Home Mini - Smart Speaker / Grijs / Nederlandstalig

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

De Google Home Mini is de compacte, mini versie van deze slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. En kan je je slimme producten bedienen met een simpele spraak opdracht.


Google Home Mini - Smart Speaker / Zwart / Nederlandstalig

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

De Google Home Mini is de compacte, mini versie van deze slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. En kan je je slimme producten bedienen met een simpele spraak opdracht.


Google Home - Smart Speaker / Wit / Nederlandstalig

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

De Google Home is een slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. En kan je je slimme producten bedienen met een simpele spraak opdracht.


Bekijk de video:

Wat vinden wij van de Google Home speaker?

'Zoek je een leuke extra manier om je slimme producten thuis mee te bedienen, naast bedienen via de app of automatisch, dan is de spraakbediening van Google Home zeker een mooie aanvulling in je slimme huis.'

Lees hier onze volledige review.