Home » Advieswijzer » Slimme verwarming » Apart per kamer

Hoe regel je nu de temperatuur van de verwarming in je huis?

Apart per kamer! Dan ga je niet alleen energie maar ook tijd besparen! Want met Tado is de wandeling naar je radiator om de temperatuur in te stellen echt verleden tijd.


Tado Slimme radiatorknop -

starterspakket 

Bestel deze set voordelig bij bol.com!

Of bestel deze set bij Wehkamp


Dit starterspakket bevat alles wat je nodig hebt om te starten met je verwarming slim te maken en vervangt een aanwezige radiatorknop in je huis als je geen eigen CV met een wand thermostaat hebt.

Intelligente verwarmingsaansturing, werkt met Google Assistant, Alexa, Apple Homekit, IFTTT.

 

Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen
tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt. Dankzij de unieke vaardigheden van de Klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken thuis.

In de doos:

  • 1 Tado slimme radiatorknop
  • 1 Tado hub voor internetverbinding
  • montage materiaal en instructies

Tado Slimme radiatorknop - uitbreiding

 

Bestel deze set voordelig bij bol.com!


Met de uitbreiding set kan je één extra radiatorknop slim maken in je huis. 
Let op! Dit is een uitbreiding set. Om van deze set gebruik te kunnen maken heb je het Tado slimme radiatorknop - starterspakket nodig.

Intelligente verwarmingsaansturing, werkt met Google Assistant, Alexa, Apple Homekit, IFTTT.

 

De Slimme Radiatorknop stuurt je radiatoren aan op basis van je locatie: hij verwarmt je kamers op tijd terwijl je op weg naar huis bent en bespaart op verwarmingskosten als je niet thuis bent.

Als je al een Slimme Radiatorknop - Starterskit of een Slimme Thermostaat - Starterskit (V3/V3+) met Internetbridge hebt, kan je hieraan zoveel Slimme Radiatorknoppen als je wilt toevoegen - afhankelijk van hoeveel verwarmingszones je apart wenst aan te sturen.

In de doos:

  • 1 Tado slimme radiatorknop